Galaxy Note 3 Neo krijgt eindelijk Android 5.1.1 Lollipop update in Nederland

De Galaxy Note 3 Neo kreeg een tijdje geleden wél een update met recente beveiligingspatches, maar nog steeds geen Android 5.1.1 Lollipop. Ook in dit laatste komt nu dan eindelijk verandering.

Voor de Galaxy Note 3 Neo is nu dus inderdaad de update naar Android 5.1.1 Lollipop beschikbaar in Nederland, middels firmwareversie XXUDPB1. Naast de nieuwere – maar inmiddels niet meer nieuwe – versie van het besturingssysteem komen er ook nog een aantal nieuwe beveiligingspatches met de update mee.

Met de komst van Lollipop naar de Note 3 Neo blijft er nog maar één ‘zwart gat' in Samsung's Lollipop-update cyclus: de unbranded Galaxy S5 Mini zit nog steeds op de update te wachten, terwijl de branded broertjes al wel de sprong mochten nemen.

In ieder geval brengt deze update alle belangrijke vernieuwingen in Android Lollipop naar de Note 3 Neo. Heb jij ‘m al geïnstalleerd op jouw toestel? Laat hieronder even weten wat jij zoals tegenkomt aan verbeteringen, of juist aan bugs.

Lees de reacties (6)

  • samsung moet ook de samsung galaxy s3 neo GT-I9301 voorzien van android 5.1.1 lollipop!

      • Nee is in 2014 uitgekomen en heeft nog tot mei 2016 software ondersteuning! De nite 3 neo is oud hen zijn software ondersteuning is inmoddrls al verlopen! Hij had tot en met februari 2016!

          • De s3 neo kan de update waarschijnlijk niet aan. Of koop gewoon een betere telefoon ofzo

  • Al iets bekend over de LTE versie van de Note 3? Zit nog steeds op 4.4.2 wegens de teleurstellende 5.0...

Gerelateerde artikelen