Meer exclusieve Fortnite items voor je Samsung Galaxy Note 9 op komst

Er komen nog meer exclusieve Galaxy-items voor Fortnite op de Galaxy Note 9 en Tab S4. Dat blijkt uit recent gevonden informatie afkomstig uit bestanden van het spel.

Fortnite op je Note 9: GalaxyLlama Spray en meer

Vlijtig gravende Fortnite-fans vinden regelmatig nieuwe items in gamebestanden, nog voor ze officieel hun debuut maken in het spel. Op deze manier komen we nu al te weten dat Samsung en Epic een aantal nieuwe items in de pijpleiding hebben voor iedereen met een Note 9 of Tab S4.

Als eerste zien we de GalaxyLlama spray – hierboven – die duidelijk hoort bij de Galaxy Skin die je eerder op de Galaxy Note 9 en Tab S4 kon krijgen. Bovendien zou er sprake zijn van een Galaxy-skin voor een wapen. Daarvan ontbreekt echter een afbeelding, zodat niet duidelijk wat deze precies is, en hoe hij eruit ziet.

Wel duidelijk is, dat Samsung en Epic nog lang niet klaar zijn met het uitbrengen van exclusieve items voor iedereen die Fornite speelt op de Galaxy Note 9 of Tab S4. Nog niet zo lang geleden verschenen ook al de Galaxy Glider, Axe en Disc. Hoe lang je moet wachten tot je de GalaxyLlama Spray kunt gebruiken is verder niet bekend. Fortnite-ingewijden die een idee hebben hoe lang het normaal gesproken duurt voor informatie in bestanden daadwerkelijk in het spel zelf opduikt kunnen graag hun licht hierover laten schijnen in de reacties, hieronder.

Fortnite op andere Galaxy telefoons

Afgelopen zomer maakte Fortnite het langverwachte Android-debuut op toestellen als de Galaxy S9, S8, S7, Note 8 en de Tab S4 en S3. Kort daarna verscheen de Galaxy Note 9, met daarbij de exclusieve Galaxy Skin. Je kunt het spel ook nu dus op alle high-end Samsung telefoons en tablet spelen, al blijven de Galaxy items ook nu exclusief voor iedereen met de Note 9 of Tab S4.

(via)