En nog een update voor de Samsung Galaxy A70: verbetert belkwaliteit

Samsung rolt momenteel ongeveer wekelijks nieuwe updates uit voor de Galaxy A70. Nu is er eentje die weliswaar geen nieuwere security patch brengt, maar wel de belkwaliteit verbetert.

Galaxy A70 update: kwaliteit bellen beter

Vorig week nog arriveerde een update voor de Galaxy A70 die onder meer de Nacht-modus voor de camera installeerde. En nu, slechts een paar dagen later, is er alweer een nieuwere firmware-versie voor het toestel.

Om precies te zijn is het een ongeveer 195MB grote update met firmware A705FNXXU3ASH1 die nu beschikbaar is. De update bevat geen nieuwere security patch – deze was van juli en is dat na installatie nog steeds. Wel meldt de changelog dat de ‘kwaliteit voor bellen is verbeterd‘. Dat is goed nieuws voor iedereen die nog wel eens belt met zijn of haar smartphone (het schijnt inderdaad nog voor te komen).

Kennelijk zat er in de vorige update een bug waardoor er bij het bellen iets fout ging? Had jij daar last van, en fixt de nieuwe update dit weer? Laat het ons hieronder weten!

Beschikbaarheid

De Nederlandse unbranded Galaxy A70 is een van de weinige toestelversies waarvoor deze update al beschikbaar is. Dat betekent, zoals wel vaker, dat iedereen met een branded toestel van Vodafone of T-Mobile, of met een Belgisch exemplaar, nog moet afwachten. Op een later tijdstip zal hij vast ook voor de andere toestelvarianten beschikbaar komen.

Natuurlijk zie je de update-melding vanzelf in beeld verschijnen, maar je kunt altijd ook direct checken: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Zitten er nog meer veranderingen danwel vernieuwingen in deze update? Hieronder lezen wij het graag!

(Dank, Rohan!)

Lees de reacties (2)

  • IK HEB DE UPDATE GEHAD IN PLAATS VAN VOOR UIT GEGAAN IS MIJN TELEFOON ACHTER UIT GEGAAN
    BATTERIJ MELDING VOL WERKT NIET MEER .

  • Krijgt samsung A70 geen 14 andriod update? Was een duren telefoon waarom andere modellen wel?