Check deze Chinese review van de Samsung Galaxy Z Fold 2

Tegelijk met de Galaxy Note 20 (Ultra) lanceerde Samsung ook de Galaxy Z Fold 2. Van deze laatste zagen we tot nu toe echter een stuk minder – en te koop is hij voorlopig nog niet. Wel zien we nu een vrij uitgebreide review van het opvouwtoestel. In het Chinees.

Galaxy Z Fold 2 review uit China

Sinds de officiële onthulling zagen we eigenlijk nog maar bar weinig van de Galaxy Z Fold 2. De Galaxy Note 20 Ultra reviewden we al uitgebreid, maar het aantal foto's en video's van de nieuwe Fold bleef tot nu toe beperkt. Nu kun je dan toch een wat uitgebreidere review van het toestel bekijken.

Helemaal uit China komt een video overgewaaid waarin we heel wat aspecten van het toestel voorbij zien komen. In een ietwat moordend tempo, maar vooruit. Als je goed oplet zie je niet alleen het toestel van alle kanten, maar ook de verschillende manieren waarop je het opengevouwen – of juist dichtgeklapte – toestel kunt gebruiken.

Bovendien wordt de Galaxy Z Fold 2 ook een aantal keren direct naast de eerste Galaxy Fold getoond. Daardoor wordt nog eens extra duidelijk dat er toch behoorlijk aan het design geschaafd is. Het scherm aan de buitenkant is groot (eindelijk), en de grote notch van de eerste Fold is vervangen voor een subtieler cameragat.

Al met al is een behoorlijk opgefokte review, die – gevoelsmatig – op het randje van een reclamefilmpje balanceert. Aan de andere kant: vermakelijk is het allemaal wel, of je nu wel, of – net als wij – géén Chinees machtig bent.

Wanneer in Nederland?

Op dit moment is de Galaxy Z Fold 2 nog nergens te koop, of zelfs maar te pre-orderen. Begin september wil Samsung het toestel op een eerste paar markten brengen. Vanaf volgende week hopen we dus eindelijk meer te weten over de exacte releasedatum en prijs.