Bevestigd: blauwe Samsung Galaxy S3 twee weken later (update)

We hebben zojuist uit betrouwbare bron bevestigd gekregen dat dinsdag aanstaande alleen de witte Samsung Galaxy S3 zal verschijnen. De blauwe variant laat – evenals in een groot deel van Europa – nog twee weken op zich wachten.

Eerder deze week deed dit gerucht al de ronde, maar wilde niemand er officieel iets over kwijt – nu horen wij dus van een grote retailer dat de blauwe Galaxy S3 inderdaad iets later zal arriveren.

Of deze ‘vertraging' altijd al in de planning zat, of te wijten is aan onvoorziene omstandigheden is bij ons op dit moment niet bekend.

(Bedankt, tipgever)

Update:

Het lijkt erop dat de produktie van de Pebble Blue Galaxy S3 al eerder vertraging opliep, waardoor de geproduceerde aantallen achter lopen bij de vraag – de reden voor Samsung om de release in een aantal markten te verschuiven. Of de uiteindelijke vertraging precies twee weken zal blijken is niet duidelijk. Wij reken er eerder gewoon op dat er de eerste weken simpelweg te weinig blauwe toestellen zullen zijn om aan de vraag te voldoen. Als je geluk hebt ontvang je jouw blauwe Galaxy S3 alsnog snel – als je verder in de rij staat, gaat het langer duren.

Lees de reacties (15)

  • Gelukkig heb ik de witte besteld (a)..

    Wel lullig voor de rest die wel de blauwe hadden besteld!

  • me too, heb mooi de witte gelukkig, ook al zijn het maar 2 weken die duren dan wel erg lang haha

  • Wat opvallend is, is dat op de site van Hi staat dat de blauwe eind juni komt.. Bij de PhoneHouse staat nog steeds dat de blauwe 29 mei komt. Hopelijk kan ik als ik 18 juni ga verlengen bij Hi hoe dan ook de blauwe krijgen..

1 2 3
Gerelateerde artikelen