Android 5.0 Lollipop nu ook voor de Samsung Galaxy S4 Active in Nederland

In navolging van de Android 5.0 Lollipop update voor de Samsung Galaxy S4 is de nieuwste versie van de besturingssysteem nu ook beschikbaar voor de Nederlandse Galaxy S4 Active.

Net als op zijn ‘Active-loze' broer, brengt Android Lollipop grote visuele veranderingen naar de Galaxy S4 Active: een vernieuwde interface met witte menu's en nieuwe notificaties zijn de opvallendste veranderingen. Ook achter de schermen worden de bij Android 5.0.1 behorende veranderingen door gevoerd, waaronder de switch naar de nieuwe Android RunTime, die voor een soepeler bediening moet zorgen. Voor een uitgebreider overzicht met vernieuwingen kun je HIER terecht.

De update met firmwareversie XXUDOC3 brengt Android 5.0.1 naar de S4 Active, en is beschikbaar via het toestel zelf, en via Samsung's Kies programma op de PC.

Heb je Lollipop al geïnstalleerd op jouw Galaxy S4 Active? Deel hieronder jouw ervaringen!

(o.a. via)

 

Lees de reacties (11)

  • Nieuwe update is mooi en fijn tot nu toe :) Even wennen maar werkt goed en verbeteringen zijn mooier en handiger.
    Hoop alleen dat er snel een fix komt voor de sms functie, want smsjes zijn nu niet meer te lezen :(

    • Je kan tot die tijd hangout gebruiken. Via de store te downloaden. En instellen als standaard.

  • Hallo
    Ik ben dus Maxime uit Belgie.
    De updates die in Nederland uitkomen voor de SGS4 Active zijn die dezelfde als in Belgie???
    of waarom ontvang ik de update nog niet??
    Mvg,
    Maxime

  • Haha na een jaar kreeg ik eindelijk bericht van dat ik kitkat kon downloaden! Ik zal wel weer een jaar langer moeten wachten op lollipop.. Mijn s4 active had ik gekocht in australie heeft iemand een idee hoe ik lollipop er als nog op krijg?

  • Wat een vreselijke update! Ik raad iedereen af om deze nu al te installeren!
    Na het updaten op mijn Samsung Galaxy S4 werkten eerst de smsjes al niet, en ook TouchWiz loopt vast als ik een app wil verplaatsen en/of verwijderen vanuit mijn home-screen, of als ik een app op mijn homescreen wil plaatsen.
    Ook is mijn telefoon nu één grote zuurstok geworden qua kleur. Bedankt Android, nu kan ik al mijn backups gaan nalopen, nogmaals backuppen en de fabrieksinstellingen terug zetten. Hopelijk heb ik dan weer een normaal werkende telefoon!

  • Na de update loopt touchwiz telkens vast als ik apps of widgets toe wil voegen of verplaatsen, ook komen berichten van bijvoorbeeld whatsapp bovenin te staan, maar is de mogelijkheid om hierop te klikken er niet. Sms'en werkt bij mij echter weer wel goed, maar ik hoop dat deze bugs snel verholpen worden want op de lange termijn wordt dit naar mijn mening erg storend

1 2
Gerelateerde artikelen