Android 4.4 update arriveert voor 4G Galaxy Note 10.1 2014 (+update voor NotePRO)

In oktober kwam de langverwachte update naar Android 4.4 KitKat al naar de WiFi versie van de Galaxy Note 10.1 (2014 editie). En nu volgt dan ook de update voor de 4G variant.

De nieuwe firmware – nummertje XXUCNK1 – brengt Android 4.4.2 naar de Galaxy Note 10.1 uit 2014 met 4G verbinding. Naar de SM-P605 dus.

Met de nieuwere versie van het besturingssysteem komen een aantal kleine interface veranderingen – witte iconen in de statusbalk – en wat subtiele maar handige nieuwe functies. Zo kun je nu eenvoudiger kiezen welke app je standaard voor welke handeling wilt gebruiken, en werd het vergrendelscherm vernieuwd.

Je kunt de update installeren via de Note 10.1 2014 4G zelf, maar ook met Samsung Kies op de PC.

Update: inmiddels rolt er ook een firmware update uit voor de Galaxy NotePRO 12.2 met WiFi verbinding, met versienummer XXUANK2. Het gaat hier om een kleine update, want de NotePRO draaide uiteraard al op Android versie 4.4.2. Ook deze update is te installeren via de tablet zelf, of via Samsung kies.

(via)

Lees de reacties (1)

  • Na de update valt mijn galaxy te pas en onpas uit en heb ik hem reeds met de start en volume + knop terug moeten opstarten, heeft iemand een oplossing a.u.b.
    Groeten gertdenzeiler

Gerelateerde artikelen