Nederlandse Samsung Galaxy Note 10.1 2014 begint aan update naar Android 4.4.2 KitKat

Nadat de WiFi variant van de oorspronkelijke Samsung Galaxy Note 10.1 al tijdens de zomer een update had gekregen naar Android versie 4.4.2, is nu ook de jongere 2014 editie van de tablet aan de beurt in Nederland.

samsung-galaxy-note-10-2014-edition-1 Nederlandse Samsung Galaxy Note 10.1 2014 begint aan update naar Android 4.4.2 KitKat

Elders ter wereld was de update voor de Galaxy Note 10.1 2014 al een tijdje beschikbaar, hier moesten we dus nog even wachten. Maar nu is hij er dan toch. Met de update komt dus onder andere een nieuwere versie van het Android besturingssysteem – 4.4.2 dus – inclusief een lichte makeover van de interface, eenvoudig instelbare standaard applicaties, en een MP3 speler die het gehele vergrendelscherm vult als je naar muziek luistert.

Verder loopt alles na de update wat soepeler, en voegde Samsung haar bekende update-ingrediënt ‘verbeterde stabiliteit’ toe.

De update is beschikbaar via de Note 10.1 2014 zelf, en waarschijnlijk binnenkort ook via Samsung’s Kies programma.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Zoja, wat merk jij er zoal van?

(Dank voor de heads up, Sandra!)

 

Galaxy deal tips

Reacties

 1. rodo zegt

  Gezien de beperking in opslagmogelijkheid op sd in 4.4.2 wil ik niet updaten. Weet iemand hoe ik de melding definitief kan uitschakelen? Alvast dank voor reactie!

 2. Koen zegt

  Na de nieuwe software update 4.4.2 voor mijn Note 10.1 vers 2014, vindt de Note geen wifi meer. Alle wifi stations zijn altijd “buiten bereik”.
  Deze Note is volslagen onbruikbaar geworden als tablet. Het is nu een dure snijplank.

  Ik weet niet hoe ik dit kan oplossen. Als ik geen wifi ontvang kan ik ook geen andere software instaleren?
  Help?

Praat mee