Adviseer je medebezoekers!

Sommigen zitten nog met smart te wachten op hun Samsung Galaxy S2. Anderen hebben het toestel alweer enige weken in hun bezit, terwijl er ook nog genoeg mensen misschien nog twijfelen. Diegenen die het toestel al een tijdje hebben zijn nu wel over de eerste schok heen: ook snelheid went, ook een Super AMOLED Plus scherm went. Wat zou je iemand adviseren die nu nog niet helemaal zeker weet of de Galaxy S2 wel het juiste toestel is? Iemand twijfelt tussen de S2 en een iPhone, bijvoorbeeld. Welke feature van het toestel is volgens jou dé feature van de S2? En wat is de grootste irritatie?

Je leest het: een hoop vragen!  Wat we in feite voor ogen hebben is een soort ‘Eerste Ervaringen Deel 2' (klik HIER voor Deel 1) – of eigenlijk, ‘Tweede Ervaringen' dus. Hoedanook: wat vind jij, als bezoeker die al een Galaxy S2 bezit, dat een andere, nog twijfelende bezoeker absoluut moet weten over het toestel?

Lees de reacties (25)

  • Het is gewoon de snelste, dual-core smartphone die nu uit is, en scoort daarnaast perfect op accuduur, een dag, anderhalve dag haal je wel. Dat is meer dan redelijk voor een high-end smartphone met dual-core processor en een mega scherm waar het heerlijk op browsen is.

    Het grootste pluspunt vind ik het grote scherm.

  • Schitterende telefoon! het is zeker een aanrader, ik hoop echter dat de update naar 2.3.4 het batterij probleem verhelpt. Voor de rest heb ik nog geen haperingen kunnen ontdekken buiten het spelletje megajump dat wel eens weigert te werken

  • Ik ben zeer te spreken over de S2. Snel, licht, super helder en duidelijk scherm, mooie foto's, Swypen werkt ideaal (was eerst sceptisch over het swypen, echter is gebleken dat dat totaal niet nodig is geweest), browsen werkt top en de accu gaat 1,5 / 2 dag(en) mee (wat prima is voor een SMART-phone). Ik ben echt heel tevreden. in vergelijking tot de IPhone4 scoort deze veel beter (en ik kan het weten, veel vrienden hebben er een dus de vergelijking is snel gemaakt). Logisch ook, de IPhone is gewoon ouder en dus minder bij de tijd. Daarnaast is Android een welkome verandering t.o.v. OIS. Muziek direct op je toestel downloaden, veel gratis apps (laat niemand zeggen dat Android weinig apps heeft, dit is volstrekt niet waar).

    Ik ben heel tevreden. Op naar de S3.

  • Snel, plat en licht met perfect scherm, prima camera, goede GPS en veel mogelijkheden zoals USB host en HDMI output. Natuurlijk kan ik ook nog wel een paar mindere punten opnoemen zoals de veelbesproken accuduur. Daarbij heb ik onlangs een probleem gehad met de USB verbinding (zie forum) als het gevolg van problemen in het bestandsysteem. Als ander minpunt kan ik de beperkte verkrijgbaarheid van de accessoires noemen. Dit zal met de tijd wel beter worden maar zelfs originele Samsung onderdelen hebben soms weken levertijd. De spraakbesturing is nog in het Engels. Positief ben ik over de verbindingsmogelijkheden en instellingen.

    Al met al een prima toestel waarbij de meeste minpunten in de nabije toekomst opgelost zijn en het helemaal perfect is.

  • Ik heb een vraagje aan de mensen die een SGS hadden en nu een SGS2 hebben:
    Als je problemen/probleempjes had met je SGS, zijn die dan nu opgelost in je SGS2?

    • Ligt eraan wat voor problemen je vond dat er op de SGS zaten. Ikzelf merk echt veel verschil als je de SGS en de SGS2 naast elkaar legt. De SGS is een wat waziger scherm dan de SGS2 (en dan kan je nagaan dat de SGS een vergelijkbaar scherm heeft met de Iphone, maar goed) en daarbij gaat het scrollen en het schuiven van schermen van links naar rechts wat trager bij de SGS, en dit gaat bij de SGS2 een stuk soepeliger. Verder is de SGS2 echt binnen 15 sec volledig opgestart en is een applicatie binnen een mum van tijd geladen. Ik zou op dit moment mijn toestel echt niet in willen ruilen en ben dan ook blij dat ik hem heb gekocht!

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen