Samsung Galaxy S3 Neo en Core krijgen Stagefright update

Samsung blijft druk met het uitrollen van updates die verschillende Galaxy telefoons moeten beschermen tegen het Stagefright lek. Vandaag aan de beurt: de Galaxy S3 Neo en de Galaxy Core 4G.

De Galaxy S3 Neo krijgt op dit moment een update naar firmwareversie XXUAOJ1, die het toestel weliswaar bij de vertrouwde Androidversie 4.4.2 laat, maar wel een aantal belangrijke verbeteringen op veiligheidsgebied naar de telefoon brengt.

Een vergelijkbaar verhaal geldt voor de 4G variant van de Galaxy Core (SM-G386F): firmwareversie XWUAOL1 laat het Android besturingssysteem ongemoeid – althans, de versie ervan. Deze blijft bij 4.2.2. Maar ook hier zorgen de nodige beveiligingsupdates ervoor dat het Stagefright probleem geen probleem meer is.

(Dank, Rachel!)

Lees de reacties (22)

  • Mijn S3 Neo werkte perfect - lekker snel en soepel - maar sinds deze update crashed het toestel regelmatig. Het toestel bevriest gewoon en ik moet opnieuw opstarten. Dit gebeurt meerdere keren per dag en ik baal daar enorm van !

    • Heb al geprobeerd de cache te legen? Check bv hier: //www.galaxyclub.nl/2015/04/samsung-galaxy-s4-cache-wissen-geluid-speaker-probleem-android-lollipop-update/

1 2 3
Gerelateerde artikelen