Samsung Galaxy S3 Neo en Core krijgen Stagefright update

Samsung blijft druk met het uitrollen van updates die verschillende Galaxy telefoons moeten beschermen tegen het Stagefright lek. Vandaag aan de beurt: de Galaxy S3 Neo en de Galaxy Core 4G.

samsung-galaxy-s3-neo Samsung Galaxy S3 Neo en Core krijgen Stagefright update

De Galaxy S3 Neo krijgt op dit moment een update naar firmwareversie XXUAOJ1, die het toestel weliswaar bij de vertrouwde Androidversie 4.4.2 laat, maar wel een aantal belangrijke verbeteringen op veiligheidsgebied naar de telefoon brengt.

Een vergelijkbaar verhaal geldt voor de 4G variant van de Galaxy Core (SM-G386F): firmwareversie XWUAOL1 laat het Android besturingssysteem ongemoeid – althans, de versie ervan. Deze blijft bij 4.2.2. Maar ook hier zorgen de nodige beveiligingsupdates ervoor dat het Stagefright probleem geen probleem meer is.

(Dank, Rachel!)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Arno Willems zegt

  Mijn S3 Neo werkte perfect – lekker snel en soepel – maar sinds deze update crashed het toestel regelmatig. Het toestel bevriest gewoon en ik moet opnieuw opstarten. Dit gebeurt meerdere keren per dag en ik baal daar enorm van !

  • Michel zegt

   Heb al geprobeerd de cache te legen? Check bv hier: //www.galaxyclub.nl/2015/04/samsung-galaxy-s4-cache-wissen-geluid-speaker-probleem-android-lollipop-update/

 2. Veerle zegt

  Bij mij ook niet echt een succes. Ik krijg meldingen om in te loggen bij mijn picassa-app en dat lukt niet en alles gaat ineens veel trager. Het was zo’n snelle gsm daarvoor…

 3. Paul zegt

  Ik heb ook mijn s3neo ge-update ook een drama als ik mijn headset in heb bij het besturen van auto en ik gebruik het knopje om gesprek aan te nemen reageert hij niet dan maar over het scherm vegen om op te nemen dan in gesprek na een paar minuten hangt hij op er zit een vertraging in van een paar minuten dit geld ook met het afspelen van muziek wil ik muziek stoppen druk ik op mijn knopje van headset stopt hij na een paar minuten wie kan mij vertellen hoe ik die update verwijder

  • Elise zegt

   Is het toevallig bij jou ook zo dat die wel het oplaad tekentje geeft rechts bovenin maar niet daadwerkelijk oplaad? Ik moet eerst hem dan eerst opnieuw opstarte voordat die iets doet

 4. Gaby zegt

  Ik heb een Galaxy Neo van 14 maanden.Na de update zendt hij de foto’s niet meer door naar mijn samsung tablet.
  Weet iemand waar ik dit kan instellen?

 5. Astrid zegt

  Ik heb wel een vraagstelling of ik een software- update wil installeren maar heb dit nog niet gedaan.
  Het updatepakket is al gedownload ( heb ik niet gedaan) en ik hoef alleen op “installeren” te drukken of op “Later”.
  Zo te horen kan ik het beter niet installeren, maar hoe krijg ik deze vraagstelling weg??

 6. Jovan zegt

  Hallo galaxyclub, een mededeling voor jullie! Ik krijg net een kleine software update binnen van ongeveer 18MB!
  Ik zie nog niks op jullie website staan daarvoor dit bericht!
  Hoop dat jullie het zo snel mogelijl meldden op jullie website!
  Ik heb hem nog niet geïnstalleerd dus meer informatie over de update kan ik nog niet zeggen!
  Met vriendelijke groet Jovan!

  • Jovan zegt

   Ik heb de software update geïnstalleerd! En er staat nu in de toestel info Niv. Androidbeveiligingspatch 2016-06-01 en de nieuwe base band versie is I9301IXXUAPG1!
   Jovan!

    • jovan zegt

     hallo Michel, ga jij dat op de website ook vermeldden??
     want ik merk altijd bij nieuwere toestellen zetten jullie het er meteen op en bij de galaxy s3 neo duurt het altijd heel erg lang!
     hoop dat jullie het er zo snel mogelijk opzetten!?
     Jovan

     • Michel zegt

      We proberen het zoveel mogelijk bij te houden, maar hebben zelf niet alle toestellen in huis, waardoor het soms wat langer kan duren (en op dit moment sowieso, wegens vakantie 🙂 Meldingen als de jouwe helpen ons in ieder geval om alles zo goed mogelijk bij te houden!

Praat mee