Opnieuw update Nederlandse Samsung Galaxy Note 3: betere veiligheid, stabiliteit (update 12-1: Vodafone)

Ruim een maand geleden kreeg de Galaxy Note 3 in ons land al een update die het Stagefright lek dichtte – vandaag volgt er opnieuw eentje, die stabiliteit en veiligheid verbetert. Update 30 december: de onderstaande beveiligingsupdate met firmware XXUGBOK6 is nu ook beschikbaar voor T-Mobile's branded Galaxy Note 3. Update 12 januari: en toen sloot ook Vodafone zich aan in het rijtje providers-die-hun-Note-3 van de update hebben voorzien. Voor de goede orde: met deze update komt zelfs de wat nieuwere firmwareversie XXUGBOL3 mee.

De update – versienummer XXUGBOK6 – die vanaf vandaag uitgerold wordt op de Nederlandse unbranded Galaxy Note 3 brengt een scheut veiligheidspatches en stabiliteitsverbeteringen naar het toestel. Het Android besturingssysteem blijft vooralsnog bij versienummertje 5.0, hoewel de geboden verbeteringen dezelfde zijn die Samsung op andere Galaxys ook in Android 5.1 implementeert.

Tevens pakt de update van vandaag ook nog een bug – het continue scannen van de opslag – aan in de Smart Manager app die tijdens de vorige update geïnstalleerd werd.

Heb jij de update al op jouw Galaxy Note 3 geinstalleerd?

(Dank Johan, Henk, et al)

Lees de reacties (7)

  • 3-12.
    vanavond update op note3 gezet.
    eerste indruk is dat het wat sneller reageert, maar kan ook inbeelding zijn.
    Dus nog te vroeg om iets zinnigs te melden, dan ik verder geen verandering zie.

    • 11 dagen verder: deze versie is zeer batterij-vriendelijk te noemen. Sommige notificaties worden nu met wissen nu ook echt gewist. En verder lijkt hij nu min der warm te worden.
      verder blijft alles soepel werken.
      een goede update dus!!
      nu marshmallow nog, en als je galaxy notes zo'n geweldig toestel vind, samsung, dan kun je met updates niet achter blijven en niet alleen alleen maar rijen met toestellen van het laatste jaar tonen, die miljoenen anderen zijn ook belangrijk.

  • Sneller zuiniger maar wifi is ruk. Connect niet meer automatisch met bekend netwerk. Moet ik wifi voor uit en aan zetten.

  • Na de update laad mijn note 3 niet meer op. Of hij doet er heel de dag over..lekkere update

1 2
Gerelateerde artikelen