Tip: Samsung Galaxy S3 probleemoplosser

Soms loop je in het dagelijks leven met je kersverse Samsung Galaxy S3 tegen problemen aan – en vaak is de oplossing of verklaring simpel, maar je moet hem maar net weten.

Samsung heeft een speciale ‘Customer Consultant Guide' voor de Galaxy S3 vrijgegeven, waarin een aantal problemen worden besproken. En hoewel deze niet altijd even praktisch zijn, of wat ons betreft vaak voorkomen – wie heeft er nu het probleem dat de achterkant van de witte Galaxy S3 licht soms reflecteert in regenboogkleuren? – is het wel degelijk een handig document, ‘just in case'.

Deze Samsung Galaxy S3 Customer Consultant Guide vind je hieronder – voor nu is hij alleen in het Engels beschikbaar, maar hopelijk duikt er vroeg of laat ook een Nederlandse versie op.

(via SamMobiles)

Lees de reacties (7)

  • sinds kort gebruiker van Samsung Galaxy S3. Mooi prettig toestel maar.....
    Heb meerdere mailboxen geinstalleerd ( Exchange en POP3). Installeren gaat goed maar na een aantal uren verdwijnen spontaan enkele mailboxen + inhoud ( met name de POP3 exemplaren).
    Dacht eerst dat het aan de synchronisatieinstellingen zou liggen maar e.e.a gebeurt ongeacht de instelling ( permanent, ieder uur of handmatig)
    Herkent iemand dit probleem en heeft iemand mogelijk een oplossing??

  • er staat een 1 bij de app telefoon die ik niet weg kan krijgen, ook niet dmv het verwijderen van gemiste oproepen, wie weet wat te doen?

  • ik heb problemen met mailweergave. de mails van 2 accounts worden door elkaar weergegeven in mail app (titel van mail account 1 wordt gekoppeld aan body mail van account 2), help! wie herkent dit probleem en wie heeft een oplossing?

1 2