Kooptip: Galaxy S8 + gratis Gear VR Package (update: verlengd!)

Wie deze zomer een Galaxy S8 wil aanschaffen, kan er nu gratis een ‘Gear VR Package’ bij krijgen t.w.v. € 179,99. Check hieronder alle details van deze actie, die natuurlijk ook geldt als je de Galaxy S8 Plus koopt. Update: inmiddels is er een andere actie voor een gratis geheugenkaart en draadloze oplader bij de Galaxy S8.

galaxy-s8-gratis-gear-vr-1024x556 Kooptip: Galaxy S8 + gratis Gear VR Package (update: verlengd!)

De Galaxy S8 is inmiddels alweer een aantal maanden te koop. Het toestel is populair, dankzij de snelle en mooi hardware, en het opvallende Infinity display. Voor de S8 Plus valt bovendien ook op door zijn lange accuduur. Beide varianten hebben dezelfde uitstekende camera’s aan boord. Wil je het fijne weten van beide toestellen? Lees dan ook onze uitgebreide Galaxy S8 review.

Galaxy S8 + ‘gratis Gear VR Package’

Als je tot en met 23 augustus een Galaxy S8 of S8 Plus koopt, dan kun je daarna de gratis ‘Gear VR Package’ ter waarde van € 179,99 aanvragen. Deze bestaat uit de nieuwste versie van de Gear VR headset, de speciale controller, én een Oculus voucher van € 50,-. Met deze laatste kun je in de Oculus Store – te vinden op je S8 als je deze in de Gear VR stopt – games en andere content kopen.

Om deel te nemen dien je je te registreren op Samsung’s actiepagina HIER. Na aanschaf van je S8 – uiterlijk 23 augustus, dus – kun je daar tot en met 6 september de benodigde documenten uploaden. Dit zijn de factuur, en een foto van de streepjescode met daarop het EAN nummer en het IMEI nummer.

Let op: voorwaarde is wel dat een origineel Nederlands toestel koop. Dat doe je zeker bij Samsung zelf, of bij Mobiel.nl, GSMWijzer, GSMWeb, CoolblueMediaMarkt en de providers Tele2, KPN, T-Mobile en Vodafone. Als de winkel zelf adverteert met deze actie, dan weet je dat zij originele, Nederlandse toestellen leveren. Het maakt verder niet uit of je jouw S8 met of zonder abonnement aanschaft.

Wil je uitgebreid prijzen vergelijken, en eventueel de mogelijkheid hebben om direct ‘BKR-vrije’ aanbiedingen* voor een Galaxy S8 met abonnement te zoeken? Check dan de onderstaande overzichten – maar blijf checken of de winkel zelf ook de aanbieding vermeldt. Doe desnoods eerst navraag.


‘BKR-vrij’

Een ‘BKR-vrije’ aanbieding, is een aanbieding voor een telefoon met abonnement, waarbij je tijdens de looptijd minder dan € 250,- afbetaalt voor het toestel. Dat is bij een 2-jarig abonnement ongeveer € 10,- per maand voor de telefoon. Bij high end toestellen als de Galaxy S8 en S8 Plus zul je dan in het begin direct een bedrag moeten bijbetalen. Je vindt zulke aanbiedingen door in de bovenstaande vergelijkers direct de optie ‘Geen BKR-registratie’ te kiezen.

Uiteraard kun je ook gewoon een abonnement kiezen waarbij je meer voor het toestel betaalt. Hou er dan wel rekening mee dat de provider wil checken of je de lening – want dat is het kopen van een smartphone op afbetaling – kunt betalen. Tevens wordt een lening boven de € 250,- geregistreerd bij het BKR.

 

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

  1. alffromenedikt zegt

    Heb één verlenging met Belsimpel afgesloten en direct weer geannuleerd… GSMWijzer is niet op het officieel lijst van Samsung, GSMWeb is er wel op. Hopelijk gaan ze het snel annuleren zodat ik nog voor de 23 augustus kan opnieuw verlengen!

Praat mee