Android 2.3.5 beschikbaar voor Galaxy S2 via Kies

Voor toestellen met een firmware versie van een specifieke provider (Vodafone, T-Mobile) was hij al een tijdje beschikbaar, maar nu is het dan ook zover voor de rest van de Samsung Galaxy S2 eigenaren: via Kies is de nieuwe update naar Android 2.3.5 beschikbaar!

Tips voor het gebruik van Kies om je S2 te updaten vind je HIER en ook in de commentaren HIER zijn nuttige tips te vinden.

(met dank aan SamsungMobileNL)

 

Lees de reacties (204)

    • Jammer dat de bug uit firmware versie 2.3.3 weer terug is in2.3.5. Bij de update van 2.3.4. was deze verdwenen.

      De bug: Het toestel start zichzelf regelmatig opnieuw op (vaak 's nachts). Wanneer de sim een pincode heeft blijft het toestel daar wachten totdat deze code is ingegeven. Hierdoor ben je telefonisch onbereikbaar zonder dat je dit door hebt.

      Samsung gaf aan deze code uit te zetten, dan zou het toestel zelf doorstarten.
      Dit vindt ik geen optie omdat de sim dan bij diefstal of verlies misbruikt kan worden.

      • Ik had hetzelfde probleem. Na verwijdering van de extra SD-Card van 8GB is het probleem gedurende twee weken niet meer voorgekomen.

        • Mijne start ook soms vanzelf opnieuw op en gooit soms de Sdkaart er vanzelf uit. Dan moet ik de accu eruit halen zodat ik de sd kaart er opniwue in kan klikken en doetie het weer een tijdje..

    • heb er de versie 2.3.5 opstaan en vind dat de bat snel leeg is .is er al een nieuwe update zo ja welke dan?

  • Wel jammer dat Samsung er zelf geen 'change log' bij op internet zet. Aan de andere kant ook wel logisch, maar toch...

    • En ook jammer dat KIES ondanks een 'upgrade' van KIES zelf de SGSII niet wil zien... here we go again. Same old, same old.

  • Ik weet niet wat er fout gaat, maar het gaat WEER niet zoals het hoort.

    Kies geeft aan dat er een upgrade beschikbaar is. En als je op ‘Bijwerken’ klikt, dan verbreekt ie de verbinding. Deze wordt dan binnen een paar seconden weer hersteld en dan krijg je weer de melding dat er een update beschikbaar is. Dan klik weer op ‘Bijwerken’, enz enz enz…

    • Ja, echt bloed irritant! Om eerlijk te zijn heb ik om die reden zelfs 2.3.4. nog niet geïnstalleerd. Na KIES zo'n 4 keer opnieuw te hebben geïnstalleerd enz. enz. doet hij het nog steeds niet. Ik denk nu gewoon maar: Ach tja, we staan aan het begin van een tijdperk van awsome telefoons die nog gaan komen, dit soort kinderziektes horen er bij...

      • Hier ook hetzelfde, ik denk dat het door de driver komt, ik kan m alleen niet opnieuw installeren... pff wat te doen

    • De upgrade naar 2.3.4 lukte bij mij pas na het uitschakelen van de schermbeveiliging. Tijdens de upgrade wordt de verbinding even verbroken en door de schermbeveiliging kan deze niet automatisch opnieuw tot stand worden gebracht, waardoor het bijwerken niet lukt.

      • Bij mij was ook precies hetzelfde... steeds opnieuw Kies installeren enz. Tot dat ik me kabeltjes in een andere USB deed en flop hij zag mijn SGS2.. Dus mogelijk dat het ook bij jullie werkt.

    • gisteren maar weer eens opnieuw geprobeerd. nieuwe kies geinstalleerd(voor de zoveelste keer) via windows de usb drivers verwijdert.sg2 aangesloten en je krijgt dan natuurlijk verbindingsprobleem melding, door kies zelf laten herstellen.
      dat duurt een hele tijd.toen sg2 weer aangesloten en toen gebeurde het wonder, het toestel werd herkent en na verloop van tijd kreeg zomaar de melding dat er een update voor mijn sg2 was.
      Die natuurlijk meteen zijn werk laten doen, duurt ook een gods tijd.
      Daarna alleen maar vreugde, kon eindelijk goed mijn contactpersonen bijwerken en die worden die direkt bijgewerkt.
      Verder heb ik de indruk dat het toestel gewoon weer lekker snel regeert.
      voorlopig weer een blije gebruiker..... op naar android 4.0

1 2 3 26