Accessoire tip: Case Mate Tough Case beschermhoes

Als je net zo'n held bent als wij als het aankomt op het voorzichtig omgaan met een dure telefoon, is een goede beschermhoes geen overbodige luxe. Voor een paar tientjes is het mogelijk om de levensduur van je Galaxy S2 aanzienlijk te verlengen – of er in ieder geval voor te zorgen dat het toestel er na een jaar niet uitziet alsof er oorlog mee gevoerd is.

Beschermhoezen zijn er in allerlei kleuren, geuren, maten, soorten en materialen. Van dun en flexibel, tot uitermate robuust. De Case Mate Tough Case valt in de laatste categorie, hoewel de hoes niet overdreven dik is. Onderaan deze post vind je een goeie review (van iemand die zeker niet voor Case Mate werkt), maar wie even geen zin heeft in Sam's Engelse accent hebben we de belangrijkste punten even op een rijtje gezet:

Voordelen:

  • Erg hard en sterk
  • Dubbele hoes: een harde buitenhoes met daarin een zachte binnenhoes
  • Sluit nauw en goed
  • Goed gevormde uitsparingen voor alle knoppen, speakers, aansluitingen en camera
  • Goede rand die het scherm beschermt
  • Voelt stevig – geeft de lichte en gladde S2 een meer solide gevoel

Nadelen:

  • Maakt het toestel wel iets dikker en zwaarder
  • De rand die het scherm goed beschermd heeft ook de neiging om stof te verzamelen

De Case Mate Tough Case kost iets meer dan drie tientjes, en is direct leverbaar bij (o.a.) PDAShop. Meer accessoirs vind je HIER.

(met dank aan SamJPullen)

Lees de reacties (14)

  • Paar tientjes? Op ebay kan je hoesjes vinden voor een paar euro. Top kwaliteit voor scherpe prijzen. Voor een paar euro kan je een pakketje met allerlei kleuren hoesjes vinden... Kan je ook nog eens afwisselen

  • Ik heb deze hoesje al een maand in mijn bezit. De voordelen en nadelen kan ik bevestigen.

    Verder wanneer je het toestel plat legt op de tafel, dan word je lens van de camera niet beschadigt. Omdat er randjes om de camera een klein beetje naar buiten steken.

    Verder kan je ook alleen de silicone hoesje dragen. De hard case zonder de silicone hoesje gaat niet werken. Er zit te veel speling tussen waardoor het los komt.

    Ook kreeg ik bij deze een screenprotector erbij van case-mate. Deze laat wel vlekken achter, maar vangt wel veel krassen op en touch en beeld blijft wel goed reageren.

    Het is wel lastig om de case eruit te krijgen. Maarja het voelt wel goed en stevig, soms heb ik niet eens door datie in mijn broekzak zit en krijg ik telkens het gevoel dat ik hem kwijt ben of gestolen is.

  • ik het vind het allemaal prachtig, dit soort hoezen, maar echte bescherming geeft het niet, wanneer je het toestel in je spijkerbroek hebt zitten en tegen een tafelrand of balie aanloopt.
    dan zal er toch ook een stevige klep over het scherm moeten zitten.
    Heb zo al verschillende schermen om zeep geholpen, grote en kleine.(stom)

1 2 3