Samsung Gear 360 releasedatum, prijs, kopen in Nederland (update)

Tegelijk met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge lanceerde Samsung ook de Gear 360, een 360 graden camera voor gebruik met je telefoon en/of Gear VR. Nu duikt in Nederland na de prijs ook de officiële releasedatum op.

samsung-gear-360 Samsung Gear 360 releasedatum, prijs, kopen in Nederland (update)

Wie direct na de onthulling een Gear 360 wilde kopen, moest nogal wat geduld hebben, zo bleek al gauw. In Samsung’s eigen shop is de Gear 360 inmiddels te vinden. En in tegenstelling tot de eerder genoemde prijs van € 419,- wordt daar nu een adviesprijs van € 349,- vermeld. Update: Samsung heeft inmiddels bevestigd dat dit inderdaad de uiteindelijke vraagprijs is voor de Gear 360, én dat de officiële releasedatum 10 juni is. Bestellen kun je ‘m HIER.

Ook op Bol.com kun je de Gear 360 pre-orderen voor € 349,-. Of de daar vermelden leverdatum van 22 mei zal kloppen valt, zo inmiddels duidelijk is, te bezien.

De Gear 360 is een camera met twee fish eye lenzen, waardoor er een volledig 360 graden beeld kan worden gefilmd of gefotografeerd. Je kunt de beelden direct streamen naar je Galaxy S7 (Edge) en eventueel YouTube, maar je kunt je er ook volledig in onderdompelen als je een Gear VR virtual reality head set hebt.

Galaxy deal tips