Samsung Galaxy Xcover 4 kopen met abonnement

De Galaxy Xcover 4 is een toestel met extra stevige behuizing. Hij biedt alle voordelen van een Galaxy smartphone, en is daarbij waterbestendig, stofdicht, bestand tegen extreme temperaturen en kan tegen een stootje. Om precies te zijn is de telefoon IP68 en MIL-STD 810G gecertificeerd.

Galaxy Xcover 4 features

De Xcover 4 heeft een 5 inch TFT scherm met een 720p HD resolutie. Hij draait op Android 7.0 Nougat, heeft een 13 megapixel achter, en een vijf megapixel selfiecamera voor. De Exynos 7570 quadcore processor is energiezuinig, en doet zijn ding ondersteund door 2GB RAM. Aan boord is 16GB opslagcapaciteit, en een slot voor een geheugenkaartje.

De 2800 mAh batterij is, in tegenstelling tot iedere andere Galaxy in 2017, nog steeds verwisselbaar. Je kunt dus altijd een of meerdere volle batterij in je tas stoppen, ene deze telkens handmatig uitwisselen, als je je langere tijd ver van een stopcontact bevindt.

Daarnaast is de Galaxy Xcover 4 nog uitgerust met een speciale 'Active' toets, die je kunt toewijzen aan een functie naar keuze. Zo kun je direct de zaklamp funcite van de LED lamp eraan koppelen. Of je opent er snel je camera mee.

Galaxy Xcover 4 kopen

De Galaxy Xcover 4 is in Nederland te koop. De beste aanbiedingen per provider - eventueel ook BKR-vrij - of voor een los toestel vind je hier:

Galaxy Xcover 4 komt begin april in Nederland uit

De vorige week gelanceerde Galaxy Xcover 4 zal begin april ook in Nederland uitgebracht worden, met een adviesprijs van € 249,-. Toen Samsung de Xcover 4 vorige in Duitsland onthulde was nog niet duidelijk of het toestel ook naar Nederland komt. Vandaag maakt Samsung bekend dat dit inderdaad het geval is. De Galaxy Xcover 4 […]

Samsung lanceert Galaxy Xcover 4 (in Duitsland)

In Duitsland heeft Samsung de nieuwe Galaxy Xcover 4 gelanceerd. Dit is inderdaad de volgende generatie van de serie robuuste telefoons. De Galaxy Xcover 4, waarvan we al geruime tijd wisten dat deze eraan komt, is nu zonder tamtam door Samsung in Duitsland onthuld. Het toestel heeft een 5 inch TFT scherm, draait standaard op Android 7.0 […]

Merknaamregistratie verraadt komst Galaxy Xcover 4

Uit de aanvraag voor een merknaamregistratie valt af te leiden dat Samsung binnenkort de Galaxy Xcover 4 wil lanceren. Ondanks het feit dat Samsung steeds meer Galaxy smartphones waterbestendig maakt – de Galaxy S7 is het, en de aankomende Galaxy A5 (2017) is het heel misschien ook – blijft er plaats in de line-up voor een echt […]