Samsung Galaxy View kopen in Nederland

Update: de Samsung Galaxy View is vanaf nu te koop in Nederland, en wel bij Samsung’s eigen shop. Je vindt ‘m voor de adviesprijs van € 699,- HIER. Binnenkort zal hij ook via andere winkels direct verkrijgbaar zijn.

samsung-galaxy-view-kopen-nederland-1024x454 Samsung Galaxy View kopen in Nederland

Oorspronkelijke bericht:

Hoewel de Samsung Galaxy View in de Verenigde Staten al in menig huiskamer te vinden is, moeten we in Europa nog even geduld hebben. Wel duiken ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan de eerste pre-order mogelijkheden op, zoals in Duitsland.

samsung-galaxy-view-kopen-1024x476 Samsung Galaxy View kopen in Nederland

Het is de laatste tijd wel vaker Samsung’s afdeling bij onze Oosterburen die als eerste de mogelijkheid biedt om een nieuwe Galaxy gadget te reserveren, en ook nu, met de Galaxy View, is dit het geval. In Samsung’s Duitse webshop is de Galaxy View niet alleen te vinden – dat is ‘ie in Nederland ook – maar zelfs alvast te bestellen.

Wel moet je – als je er daar eentje reserveert – nog een paar dagen geduld hebben. Pas vanaf pakweg 1 december wordt Samsung’s 18,4 inch XXL tablet slash draagbare televisie-met-touchscreen daadwerkelijk naar je opgestuurd.

Hoewel we nog niet precies weten wanneer de Galaxy View in Nederland te koop zal zijn, is duidelijk we hier niet lang meer op hoeven wachten.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee