Samsung Galaxy TabPRO S nu te koop en direct leverbaar (update)

Update 4 maart: geheel volgens plan is de Galaxy TabPRO S vanaf vandaag direct te koop én leverbaar in Nederland.

Samsung’s nieuwe hybride tablet met 12 inch schermdiagonaal draagt de Galaxy naam, maar draait op Windows 10. Hiermee is hij erg geschikt voor gebruik als tablet-laptop-hybride, zeker omdat de keyboard cover standaard meegeleverd wordt.

Het beeldscherm heeft een resolutie van 2160 bij 1440 pixels, en de Core M processor van Intel moet voldoende prestaties leveren om Microsoft’s besturingssysteem prettig te laten werken. Aan boord is 4 GB werkgeheugen, terwijl je standaard de beschikking hebt over 128 GB interne opslagcapaciteit op SSD.

De Galaxy TabPRO S Home Edition is te koop vanaf € 999,- bij Samsung (HIER), bij Coolblue (HIER), bij Bol.com (HIER), en bij CentralPoint (HIER). De variant met Windows 10 Pro kost op dit moment € 1099,-. Een versie met eigen 4G internetverbinding volgt later en moet € 1199,- gaan kosten.

(via)

Oospronkelijke bericht:

Tot ieders verbazing – of tenminste de onze – lanceerde Samsung enige weken geleden de Galaxy TabPRO S 2-in-1 tablet, die ondanks zijn Galaxy naam op Windows 10 draait. En nu kun je ‘m dan ook kopen in Nederland. Of althans: bestellen. Levering volgt dan begin maart.

samsung-galaxy-tabpro-s-kopen-1024x471 Samsung Galaxy TabPRO S nu te koop en direct leverbaar (update)

De Galaxy TabPRO S is een tablet met 12 inch Amoled beeldscherm, die dankzij de standaard meegeleverd keyboard cover in een handomdraai in een laptop verandert. Omdat het apparaat op Windows 10 draait, is hij bij uitstek geschikt voor het serieuzere werk.

De TabPRO S heeft een schermresolutie van 2160 bij 1440 pixels en draait op een dual core Intel Core M processor met een kloksnelheid van 2,2 GHz. Aan boord is 4 GB RAM en 128 GB opslagcapaciteit. De 5200 mAh accu is in de 6,3 millimeter dunne behuizing gepropt, waardoor het TabPRO S (zonder keyboard) net geen 700 gram weegt.

Bij Samsung’s eigen shop kun je de Galaxy TabPRO S nu dus bestellen. De WiFi versie met Windows 10 Home Edition heeft een prijskaartje van € 999,46. Als je ‘m nu bestelt, wordt hij op 4 maart bezorgd. Check zelf alle details HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee