Samsung Galaxy Tab S2 kopen: prijzen

Jaja, hij is nu echt leverbaar, de Galaxy Tab S2 – onder andere bij Samsung zelf, maar uiteraard ook bij andere winkels.

 • De 8,0 inch versie van de Tab S2 is in Nederland te koop in de uitvoering met WiFi verbinding, en kost € 399,-. Je vindt ‘m in Samsung’s eigen shop HIER, bij CoolBlue HIER, en bij Bol.com HIER.
 • De 9,7 inch variant met WiFi verbinding kun je HIER bij Samsung zelf bestellen voor € 499,-, of bij CoolBlue HIER, en bij Bol.com HIER.
 • De 4G versie van de Tab S2 9.7 is bij CoolBlue HIER te bestellen, bij Samsung zelf HIER, en bij Bol.com HIER.

Specificaties

De Galaxy Tab S2 – in beide uitvoeringen – heeft een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels, en een beeldverhouding van 4:3. Hierdoor is hij bij uitstek geschikt voor het beter lees- en browsewerk. Omdat het scherm – als enige tablet op de markt – gebruik maakt van Samsung’s Amoled technologie is de beeldkwaliteit heel erg goed.

Door de nieuwste, meest geoptimaliseerde versie van Samsung’s eigen TouchWiz interface, en de octacore 64 bit Exynos 5433 processor  draait de Tab S2 erg soepel. Standaard beschikken alle apparaatversies over 32 GB interne opslagruimte, maar deze kan via microSD kaartje nog verder uitgebreid worden. De vingerscanner is dezelfde die je ook in de Galaxy S6 telefoon vindt, waarbij je je vingertop alleen op de Home knop hoeft te leggen.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Chris Laarman zegt

  “De vingerscanner is dezelfde die je ook in de Galaxy S6 telefoon vindt, waarbij je je vingertop alleen op de Home knop hoeft te leggen.”

  Mij kost het na ruim drie maanden nog zo veel gepruts, dat ik (vooral) om die Home knop dan toch liever de iPhone 6 neem. En afzie van de Tab S2.

  Het zal wel een slag zijn die je in het gevoel moet krijgen, maar ik heb die nog niet. Tips welkom! 🙂

 2. zegt

  Ervaar vergelijkbare problemen. Tijdje gaat het goed en dan weer helemaal geen toegang. Ligtt dus niet aan de manier waarop je je vinger op de startknop legt.

 3. Ronald zegt

  @Chris: Ik vind het vreemd dat je je keuze tussen een Android- en een IOS-toestel af laat hangen op een functie als de vingerscanner.
  Een functionaliteit die we nooit gehad hebben en nooit dusdanig belangrijk kan zijn dat we niet zonder kunnen.
  Het gaat toch om het toestel en het OS en wat je ermee wil, het merk en waar je je het prettigst bij voelt?
  Persoonlijk zou ik dus voor Android gaan, dan gebruik ik de vingerscanner maar niet.

  On topic: Ik heb niet echt de behoefte om een Tab S of S2 aan te schaffen. Hij zal ongetwijfeld sneller en mooier zijn, maar werk nu met een Tab 4 en dat gaat nog naar volle tevredenheid. Ook de prijs vind ik wat aan de hoge kant, voor de prijs van 1 Tab S koop je 2 Tab 4.
  En als Samsung deze ook nog gaat upgraden naar Android 5 is het helemaal goed. Op mijn SG Note is het in elk geval een flinke stap voorwaarts in performance, verwacht dat dat bij de Tab 4 ook zal zijn.

 4. Kees F zegt

  Waarom zou je je inschrijven? Iedereen weet dat de tablet na 2 maanden al weer 100 euro goedkoper is.
  Tevens krijg je er gratis weer een heleboel bloatware bij en volgend jaar kun je fluiten naar een update.
  Ik heb een Tab pro 10.1 die 1 jaar oud is vol zit met apps waar je niets aan hebt, 2 android updates achter loopt. nu na eem jaar laggy is. Daarvoor had ik een Ipad Air, deze was veel sneller, dus wordt mijn volgende tablet weer een Ipad, dan weet je zeker dat je 4 jaar altijd de laatste updates hebt en een veiliger systeem. Android is een aan elkaar gebrobbeld zootje. Tot op heden heeft nog geen enkele Samsung tablet een Ipad kunnen verslaan, wel op papier, niet in de praktijk dank zei Samsungs software.

Praat mee