Samsung Galaxy S8 hoesjes

Weet je nu al dat de Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk jouw volgende smartphone wordt? Dan kun je op deze pagina straks een mooi overzicht vinden van alle Galaxy S8 hoesjes, cases, flipcovers en andere handige accessoires.

De verwachting is in ieder geval dat Samsung zelf weer een uitgebreide set Galaxy S8 hoezen en covers lanceert, waaronder een Clear View flip cover, een LED View hoes, en de ietwat gekke Keyboard case die we ook bij eerdere Galaxy telefoons al tegenkwamen. Helemaal nieuw is vermoedelijk een luxe alcantara beschermhoes, en een multimedia dock om je Galaxy S8 eenvoudig met allerlei andere apparaten te verbinden.

Wijzelf ontdekten kort geleden een design voor een speciale cover met een e-ink beeldscherm, die bijna geen energie verbruikt. Deze zou je ook kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een boek te lezen – op je S8? – zonder daarbij je smartphone in te schakelen. Of deze flip cover daadwerkelijke voor en met de Galaxy S8 gelanceerd zal worden moet uiteraard nog blijken – maar het zou zeker een uniek accessoire zijn voor dit toestel.

Galaxy deal tips