Samsung Galaxy S8 hoesjes

Heb jij een nieuwe smartphone, en zoek je daarom een Samsung Galaxy S8 hoesje? Dan vind je op deze pagina een mooi overzicht van alle Galaxy S8 hoesjes, cases, flipcovers en andere handige accessoires. We hebben het overzicht speciaal samengesteld in samenwerking met onze partner Smartphonehoesjes.nl (zie ook eerder nieuws, of Galaxy S8 Plus hoesjes).

Galaxy S8 hoesjes

Eerder nieuws: Galaxy S8 hoesjes en accessoires

De verwachting is in ieder geval dat Samsung zelf weer een uitgebreide set Galaxy S8 hoezen en covers lanceert. Daaronder vinden we een Clear View flip cover, een LED View hoes, en de ietwat gekke Keyboard case die we ook bij eerdere Galaxy telefoons al tegenkwamen. Helemaal nieuw is vermoedelijk een luxe alcantara beschermhoes, en een speciaal dock om je Galaxy S8 eenvoudig met allerlei andere apparaten te verbinden.

samsung-dex-station Samsung Galaxy S8 hoesjes

Het opvallende aan deze dock is, dat een Galaxy S8 die erin geplaatst wordt in één klap verandert in een halve PC. Verbind de DeX (Desktop eXtension) dock met een externe monitor, en je krijgt een complete desktop werkomgeving, waarin je alles met muis en keyboard kunt bedienen. Dit is mogelijk hét accessoire voor de serieuze professional. Althans, op papier. Hoe het DeX Station, zoals de dock volledig heet, echt is zullen we natuurlijk op een later tijdstip uitgebreid uitproberen.

Galaxy S8 speciaal hoesje?

Wijzelf ontdekten kort geleden een design voor een speciale Galaxy S8 hoes met een e-ink beeldscherm, die bijna geen energie verbruikt. Deze zou je ook kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een boek te lezen – op je S8? – zonder daarbij je smartphone in te schakelen. Of deze flip cover daadwerkelijke voor en met de Galaxy S8 gelanceerd zal worden moet uiteraard nog blijken. Het zou zeker een uniek accessoire zijn voor dit toestel.

samsung-flipcover-e-ink-display-2 Samsung Galaxy S8 hoesjes

Toch vind je straks op deze pagina vooral een uitgebreid overzicht met de meest uiteenlopende Galaxy S8 hoezen en covers. Uiteraard zijn deze van verschillende fabrikanten, en in verschillende prijsklassen. Je toestel beschermen hoeft namelijk niet veel kosten, als je niet op zoek bent naar allerlei futuristische mogelijkheden.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider