Samsung Galaxy S8 abonnement vergelijken

Vanaf het moment dat het toestel in Nederland te koop is, vind je op deze pagina een handige, uitgebreide Galaxy S8 abonnement vergelijker. Je weet wel, om snel en eenvoudig jouw ideale deal voor het toestel te vinden. Wil je een email van ons ontvangen als het toestel in ons land arriveert? Schrijf je dan in voor onze Galaxy S8 emailnotificatie:

Op dit moment is er nog niet veel met zekerheid bekend over de Galaxy S8. De ‘standaard’ versie van het toestel heeft waarschijnlijk een enorm 5,7 of 5,8 inch schermdiagonaal. Dit is mogelijk, doordat het scherm bijna de gehele voorzijde van de telefoon vult. Samsung’s bekende Home knop moet daarvoor het veld ruimen, en de vingerscanner gaat naar de achterzijde. Hij zal daar naast de 12 megapixel camera te vinden zijn, die vergelijkbaar is met de veelgeprezen camera van de S7.

Uiteraard is de behuizing van de Galaxy S8, net als die van zijn voorganger, bestand tegen water en stof (IP68), en gemaakt van glas en metaal. Onderop bevindt zich de USB type-C aansluiting, die op zijn beurt weer naast de 3,5 mm koptelefoonaansluiting te vinden is. Verdere details over het toestel volgen uiteraard zodra hij officieel wereldkundig is gemaakt.

Galaxy deal tips