Samsung Galaxy S8 abonnement vergelijken

Een Galaxy S8 abonnement zoeken, en de beste aanbiedingen vergelijken? Dat kan in het hieronder staande overzicht. Eerst vatten we nog even het toestel beknopt voor je samen. Tip: check nu ook de Galaxy S8 cashback actie!

De Galaxy S8 is misschien wel de opvallendste Galaxy ooit. Het enorme 5,8 inch ‘Infinity’ AMOLED scherm is een blikvanger. Deze beslaat bijna de gehele voorkant van het toestel. De behuizing is waterbestendig, en de zuinige 10 nanometer Exynos 9 Octa processor zorgt voor indrukwekkende prestaties, Daarnaast blinkt de hardware uit door een gering energieverbruik. Dit zorgt voor een prima accuduur.

De 12 megapixel ultrapixel camera bouwt verder op de veelgeprezen camera’s van Samsung. Naast een vingerscanner is de Galaxy S8 nu ook beveiligd met een irisscanner en gezichtsherkenning. De Bixby AI assistent staat nog in de kinderschoenen, maar gaat hopelijk nog opgroeien.

Galaxy S8 abonnement

Check hieronder de beste deals voor een Galaxy S8 met abonnement, maar vergeet ook niet onze uitgebreide Galaxy S8 review te checken. Je kunt nu direct ‘BKR-vrije’ aanbiedingen selecteren (zie: meer info).

Galaxy S8 BKR-vrij kopen

De Galaxy S8 is geen goedkope smartphone, dus het loont de moeite prijzen goed te vergelijken. Het is vooral belangrijk af te wegen hoeveel je direct wilt betalen voor je telefoon, maar ook hoeveel je erbij wilt lenen als je je Galaxy S8 (deels) op afbetaling koopt.

BKR-toetsing

Als je een Galaxy S8 met abonnement wilt kopen zonder verdere BKR-toetsing van je inkomen, is het verstandig om een aanbieding te zoeken waarbij het totale leenbedrag onder de € 250,- blijft. Je zult dan een bedrag direct moeten betalen voor de telefoon zelf, maar daardoor blijft het afsluiten van het abonnement wel simpel. In onze vergelijker hierboven kun je simpel kiezen voor het tonen van aanbiedingen die ‘BKR-vrij’ zijn. Uiteraard kun je ook overwegen een losse Galaxy S8 te kopen.

Het kan ook zijn dat het je verder niet uitmaakt of je bij het afsluiten van je Galaxy S8 abonnement wel of geen inkomenstoets moet doen. In dat geval kun je natuurlijk gewoon direct de deal zoeken die het beste bij jouw eigen wensen aansluit. Denk daarbij dan aan vragen zoals: wat is je favoriete provider, hoeveel data gebruik je, en hoeveel bel je eigenlijk? Weet je het antwoord op deze vragen, of tenminste: sommige antwoorden, dan kun je hierboven snel en simpel de beste aanbieding voor jou vinden.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider