Samsung Galaxy S8 Plus abonnement vergelijken

Een Samsung Galaxy S8 Plus abonnement vind je in onze vergelijkingstabel, hieronder. Kies je provider, databundel en/of belminuten, en vind snel de deal die het beste bij jou past. Maar eerst bekijken we vlug nog even de belangrijkste features van de Galaxy S8 Plus.

De Galaxy S8 Plus is de grootste topsmartphone die Samsung ooit maakte. Maar ondanks zijn enorme 6,2 inch AMOLED ‘Infinity’ display is hij handzamer dan andere concurrenten met een kleiner scherm. Dit komt door het uitgekiende edge-design met het afgeronde scherm.

De Galaxy S8 Plus heeft een zuinige, maar snelle processor, die garant staat voor een prima accuduur. De beproefde 12 megapixel camera met dual pixel autofocus is iets beter dan die van de veelgeprezen S7. Beveiligd is de telefoon door de irisscanner of de gezichtsherkenning, én de vingerscanner achter op het toestel. Meer informatie over de telefoon vind je in onze uitgebreide Galaxy S8 (Plus) review.

Galaxy S8 Plus abonnement vergelijken

Vergelijk hieronder de beste deals voor de Galaxy S8 Plus in combinatie met een abonnement. Je kunt nu direct aanbiedingen tonen die ‘BKR-vrij’ zijn (zie: meer info)


BKR-toetsing

Als je nu een smartphone in combinatie met een abonnement koopt, dan telt het bedrag dat je alleen voor het toestel betaalt als lening. Is dit bedrag hoger dan € 250,- dan moet een provider toetsen of je dit krediet wel kunt afbetalen. Wil een duur toestel toch zonder bijbetaling bij je abonnement? Houd hier dan rekening mee.

Galaxy S8 Plus BRK-vrij

Als je daar toch geen zin in hebt dan heb je nog twee opties. Zo kun je gewoon een aanbieding zoeken waarbij je genoeg bijbetaald om het krediet beperkt te houden tot maximaal € 250,-. Dit is ook bij aanschaf van een Galaxy S8 Plus heel goed mogelijk. Houdt er dan rekening mee dat je een bedrag zelf bij moet betalen. Kijk dan bij een winkel of provider of je het door jou gewenste abonnement ook op die manier met de S8 Plus te combineren is. Ongetwijfeld is die mogelijkheid er altijd. In onze vergelijker hierboven kun je direct kiezen om alleen ‘BKR-vrije’ aanbiedingen tonen.

Uiteraard kun je er altijd voor kiezen om de Galaxy S8 Plus los te kopen.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

Praat mee