Samsung Galaxy S7 Edge abonnement vergelijken

Om het overzicht te bewaren in het woud van aanbiedingen voor een Galaxy S7 Edge met abonnement kun je ze hieronder eenvoudig vergelijken. Voor het gemak zetten we eerst de belangrijkste eigenschappen van het toestel nog een keer voor je op een rijtje.

De Galaxy S7 Edge is het meest indrukwekkende toestel dat Samsung ooit uitbracht. Het dual edge AMOLED scherm met ultrahoge QHD resolutie is geschikt voor VR, maar blinkt ook uit door de rustige, natuurlijk weergave. De grote accu zorgt voor een fantastische accuduur, en de camera behoort to de absolute top in smartphoneland.

Combineer dit alles met de snel werkende vingerscanner, de waterbestendige behuizing mét slot voor een microSD kaartje, en de uitstekende prestaties, en je snapt waarom deze smartphone in 2016 zoveel geprezen werd – en nog steeds wordt. Meer lees je in onze uitgebreide Galaxy S7 Edge review.

Zo’n goed toestel heeft natuurlijk zijn prijs. Zoek je ‘m in combinatie met een abonnement? Kies hoeveel belminuten of data je wilt, of selecteer gelijk de provider van jouw voorkeur.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge