Samsung Galaxy S7 Edge abonnement vergelijken

Om het overzicht te bewaren als je een Galaxy S7 Edge abonnement zoekt, kun je hieronder de aanbiedingen eenvoudig vergelijken. Voor het gemak bekijken we nog even de belangrijkste eigenschappen van het toestel.

De Galaxy S7 Edge is het meest indrukwekkende toestel dat Samsung tot en met 2016 uitbracht. Het dual edge AMOLED scherm met ultrahoge QHD resolutie is geschikt voor VR, maar blinkt ook uit door de rustige, natuurlijk weergave. De grote accu zorgt voor een fantastische accuduur, en de camera behoort to de absolute top in smartphoneland.

En zijn er nog de snel werkende vingerscanner, de waterbestendige behuizing mét slot voor een microSD kaartje, en de uitstekende prestaties. Tel dit alles op, en je snapt waarom deze smartphone in 2016 zoveel geprezen werd. En nog steeds wordt. Meer lees je in onze uitgebreide Galaxy S7 Edge review.

Galaxy S7 Edge abonnement vergelijken

Zo’n goed toestel heeft natuurlijk zijn prijs. Zoek je ‘m in combinatie met een abonnement? Kies hoeveel belminuten of data je wilt, selecteer gelijk de provider van jouw voorkeur. Je kunt nu ook direct kiezen om alleen zogenaamde ‘BKR-vrije’ aanbiedingen te vergelijken (meer info).

BKR en je telefoonabonnement

Als je een high-end smartphone koopt met abonnement, dan ga je in veel gevallen een lening aan. Omdat je je toestel in feite op afbetaling koopt, gelden sinds kort nieuwe regels. Als het totale krediet meer dan  € 250,- bedraagt, is de provider verplicht te toetsen of je deze wel kunt opnemen. Bij een 2-jarig abonnement is dit het geval als je per maand (ongeveer) € 10,- of meer voor alleen het toestel betaalt.

Galaxy S7 Edge BKR-vrij

Omdat de Galaxy S7 Edge een vrij dure telefoon is, zul je al gauw dit bedrag overschrijden. Wil je jouw S7 Edge toch ‘BKR-vrij’ – dus zonder toetsing van het krediet – kopen met een abonnement? Dan kun je hierboven in onze vergelijker nu direct de optie ‘Geen BKR-registratie’ selecteren. Je ziet dan aanbiedingen waarbij je minder dan € 10,- per maand voor het toestel betaalt (bij een looptijd van 2 jaar). Je moet bij het afsluiten een bedrag bijbetalen, maar het kleine krediet wordt dan verder nergens meer gecheckt of geregistreerd.

Een losse Galaxy S7 Edge aanschaffen is natuurlijk ook altijd een optie, afhankelijk van hoeveel geld je nu direct wilt uitgeven.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge