Samsung Galaxy S6 abonnement vergelijken

Hieronder kun je beste Samsung Galaxy S6 aanbiedingen met abonnement vergelijken bij een groot aantal Nederlandse winkels. Voor de duidelijkheid vatten we nog een paar belangrijke eigenschappen van het toestel voor je samen.

Met de Galaxy S6 maakte Samsung in 2015 de sprong naar een echte, premium bouwkwaliteit met metaal en glas. Ook is dit op dit moment de goedkoopste Galaxy die je kunt gebruiken om de wereld van virtual reality te betreden, dankzij het super hoge resolutie AMOLED scherm en de krachtige processor.

Een van de beste features van de S6 is de camera, die dankzij de prima beeldstabilisatie en goed werkende HDR modus erg mooie, scherpe foto’s maakt. De snel werkende vingerscanner zorgt voor voldoende veiligheid, terwijl de software vol handige snufjes zit zoals een energiebesparende stand, de Theme store, de Privé stand, en meer. Je leest alles over deze smartphone in onze Galaxy S6 review.

Kies je gewenste provider, of aantal belminuten, of databundel – óf een combinatie, uiteraard – en vind zo de beste Galaxy S6 deal van dit moment.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel