Samsung Galaxy S6 abonnement vergelijken

Hieronder kun je beste Samsung Galaxy S6 aanbiedingen met abonnement vergelijken bij een groot aantal Nederlandse winkels. Voor de duidelijkheid vatten we nog een paar belangrijke eigenschappen van het toestel voor je samen.

Met de Galaxy S6 maakte Samsung in 2015 de sprong naar een echte, premium bouwkwaliteit met metaal en glas. Ook is dit op dit moment de goedkoopste Galaxy die je kunt gebruiken om de wereld van virtual reality te betreden, dankzij het super hoge resolutie AMOLED scherm en de krachtige processor.

Een van de beste features van de S6 is de camera, die dankzij de prima beeldstabilisatie en goed werkende HDR modus erg mooie, scherpe foto’s maakt. De snel werkende vingerscanner zorgt voor voldoende veiligheid, terwijl de software vol handige snufjes zit zoals een energiebesparende stand, de Theme store, de Privé stand, en meer. Je leest alles over deze smartphone in onze Galaxy S6 review.

Galaxy S6 kopen met abonnement

Kies je gewenste provider, of aantal belminuten, of databundel – óf een combinatie, uiteraard – en vind zo de beste Galaxy S6 deal van dit moment.

BKR-registratie

Wie tegenwoordig een telefoon koopt in combinatie met een abonnement, gaat in feite een lening aan. Ook al betaal je eigenlijk nooit rente, wordt het bedrag dat je maandelijks voor je toestel betaalt gezien als afbetaling. Betaal je tijdens je looptijd meer dan € 250,- af, dan moet dit krediet als zodanig worden getoetst en geregistreerd. Bij een 2-jarig abonnement is dit het geval als je iets meer dan € 10,- per maand (€ 10,41 om precies te zijn) voor je telefoon betaalt.

Galaxy S6 ‘BKR-vrij’ kopen

De Galaxy S6 is een high-end smartphone, die ook nu nog meer dan € 250,- kost. Wil je deze dus zonder bijbetaling bij een abonnement kopen, dan moet je rekening houden met een BKR-toetsing. Wil je dit liever niet? Zoek dan een aanbieding waarbij je maandelijks € 10,- of minder voor je Galaxy S6 betaalt. Je zult dan wel eenmalig een bedrag moeten bijbetalen als je je abonnement afsluit. Hoeveel dit is, hangt uiteraard af van de aanbieding die je kiest.

Wil je liever direct meer betalen, en dan helemaal geen BKR-toets? Overweeg dan de aanschaf van een losse Galaxy S6.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel