Samsung Galaxy Note 8 abonnement vergelijken

Wil je de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 met abonnement kopen? Dan vergelijk je hier alle aanbiedingen bij een groot aantal Nederlandse winkels – met of zonder BKR! Voor de volledigheid lopen we eerst nog even de belangrijkste eigenschappen van het toestel na.

De Galaxy Note 8 is de eerste Note die sinds drie jaar ook in Nederland te koop is. Het is een premium 6,3 inch telefoon met een AMOLED ‘Infinity scherm’ met 2960 x 1440 pixels. Door de licht gebogen dual-edge display is het toestel niet zo breed als de schermdiagonaal doet vermoeden. De behuizing zelf is van glas en aluminium, en is IP68 waterbestendig en stofdicht.

Geen Note zonder S Pen. En dus heeft ook de Galaxy Note 8 een vernieuwde S Pen stylus. Hiermee kun je op het scherm tekenen en schrijven. Niet alleen creatieve gebruik(st)ers profiteren hiervan. Ook het maken van notities blijkt, als je eraan gewend bent, een uitermate handige aanvulling op de ‘normale’ smartphonefeatures. Dankzij de flinke accu gaat de Galaxy Note 8 een lange werkdag mee. Je kunt ‘m draadloos of met kabel snel opladen via de USB type-C aansluiting.

De grootste vernieuwinge op de Galaxy Note 8 is echter de dual lens camera. Dankzij twee 12 megapixel lenzen – groothoek en telelens – maak je ook in het donker erg mooie foto’s. Tevens kun je er zelfs optisch mee inzoomen, zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Galaxy Note 8 abonnement

Hieronder vind je een snel groeiende aantal aanbiedingen voor de Galaxy Note 8 in combinatie met een abonnement. Zoek je alleen aanbiedingen zonder BKR-registratie? Vink dan ‘Geen BKR-registratie’ aan.


Galaxy Note 8 BKR-vrij kopen

Sinds mei dit jaar geldt het kopen van een smartphone in combinatie met een abonnement als koop-op-afbetaling. Je neemt dus in feite een krediet op, ook al betaal je nul procent rente tijdens de looptijd van je abonnement. Dit krediet moet ook geregistreerd worden bij het BKR, mits het totale bedrag hoger is dan € 250,-.

Wil je dus wil een Galaxy Note 8 kopen met abonnement, maar geen BKR-registratie? Dat kan, maar dan moet je ervoor zorgen dat je tijdens de looptijd van dat abonnement niet meer dan € 250,- voor het toestel betaalt. De eenvoudigste manier om hier voor te zorgen, is door in de bovenstaande vergelijker de optie ‘Geen BKR-registratie’ aan te vinken. Je krijgt dan alleen Note 8 aanbiedingen te zien waarbij het leenbedrag lager is dan € 250,-. Je zult dan een bedrag bij moeten betalen, maar je bespaart jezelf wel alle rompslomp die bij het afsluiten van een krediet hoort.

Galaxy deal tips

Praat mee