Galaxy Note 8 hoesjes: de populairste cases en covers

De Galaxy Note 8 is inmiddels overal te koop, en het aantal gebruik(st)ers groeit gestaag. Wij zetten de populairste Galaxy Note 8 hoesjes op een rij – misschien zit er voor jou ook iets bij.

galaxy-note-8-hoesjes-1024x642 Galaxy Note 8 hoesjes: de populairste cases en covers

De Galaxy Note 8 is gemaakt van aluminium en glas. Heel erg veel glas. Dat is mooi, en je kunt het toestel daardoor standaard draadloos opladen. Echter, de Note 8 is niet bepaald een goedkoop toestel. Er zuinig mee omspringen is dus geen slecht idee. Het onderstaande overzicht van goede en populaire Note 8 hoesjes is samengesteld in samenwerking met onze partner Smartphonehoesjes.nl.

Galaxy Note 8 hoesjes

Hier vind je een greep uit de populairste Note 8 hoesjes van dit moment. Wil je liever zelf rondbladeren in het uitgebreide aanbod, werp dan een blik in het overzicht bij Smartphonehoesjes.nl zelf.

LED View Cover

Hij blijft mooi, en daarom populair: de LED View Cover voor de Galaxy Note 8. De hoes is in feite een fliphoes, die je kunt dichtklappen om het grote display te beschermen. En door de ingebakken LEDjes toont de hoes toch de belangrijkste informatie. Je scherm gaat aan/uit als je de hoes open/dicht klapt.

Bovendien biedt de cover plaats voor pasjes, zodat hij prettig multifunctioneel is in het dagelijks gebruik. De hoes zelf is erg stevig, en beschermt jouw Note 8 tegen de meest voorkomende beschadigingen. Goedkoop is hij niet, maar voor € 69,95 heb je wel de (volgens ons) tofste hoes op de markt. Check ‘m zelf HIER.

Spigen Liquid Crystal Case

Een stuk vriendelijker geprijsd – en even populair – is de Liquid Crystal Case van Spigen. Deze hoes is goed schokbestendig. En omdat hij grotendeels transparant is, blijft het design van de Note 8 zichtbaar.

De Liquid Crystal Case weegt niet veel, is makkelijk aan te brengen – buigzame siliconen FTW – en beschikt uiteraard over alle benodigde uitsparingen. Alleen het scherm zelf wordt niet afgedekt. Je koopt deze case voor  € 14,95 HIER. Bonus tip: combineer ‘m met de Panzerglass screenprotector, € 29,95 HIER.

Clear View Standing Cover

De Note 8 Clear View Standing Cover is weer een officiële hoes van Samsung zelf. Dit betekent dat de afwerking erg goed is, het gebruikte materiaal stevig, en dat het scherm aan of uit gaat als je de cover open of dicht doet.

Natuurlijk is het extraatje hier, dat je de hoes tot een simpele stand kunt vouwen. Handig, als je ergens video wilt kijken zonder dat je je Galaxy Note 8 vast hoeft te houden. Bovendien is de voorkant van de cover – die het display beschermd – doorschijnend. Het toestel kan daardoor informatie tonen, ook als de hoes zelf dicht is. Je koopt de Clear View Standing Cover voor € 59,95 HIER.

Spigen Tough Armor Case

Wie zichzelf verdenkt van grof telefoonmismanagement, kan zijn/haar Galaxy Note 8 beter in een stevige hoes stoppen. Spigen’s Tough Armor Case bestaat uit een combinatie van harde kunststof, en zachte siliconen. De case dempt schokken erg goed, maar maakt van je toestel geen ballon.

Bovendien zit in de achterkant een handige kickstand ingebakken. Je koopt de Tough Armor Case voor € 29,95 HIER. Net als bij de Liquid Crystal Case wordt het scherm zelf niet bedekt. Dus ook hier: combineer ‘m eventueel met de Panzerglass screenprotector.

Meer hoesjes en accessoires

Natuurlijk zijn er veel meer Galaxy Note 8 hoesjes, cases en covers. Check het uitgebreide aanbod van hoesjes en andere accesoires direct bij Smartphonehoesjes.nl HIER. De kans is groot dat je altijd wel iets vindt waar je iets aan hebt.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee