Samsung Galaxy J7 (2017) abonnement vergelijken

Wil jij jouw Samsung Galaxy J7 (2017) met abonnement kopen? Vanaf nu ligt het toestel ook in de Nederlandse winkels, voor een vriendelijke prijs. Je kunt dan ook direct veel ‘BKR-vrije’ aanbiedingen vinden. Maar eerst nog een beknopt overzicht van deze betaalbare ‘phablet’.

De Galaxy J7 (2017) is Samsung’s goedkoopste ‘phablet’, met zijn 5,5 inch display. Echter, omdat dit scherm van het AMOLED type is, en een 1080p full HD resolutie heeft doet hij niet goedkoop aan. Hetzelfde geldt voor de geheel metalen behuizing, die prettig koel aanvoelt in de handpalm en opvallend hoogwaardig is afgewerkt. Dankzij de 14 nanometer processor en de flinke 3600 mAh accucapaciteit heeft de Galaxy J7 (2017) een indrukwekkende batterijduur.

De Galaxy J7 (2017) is samen met zijn kleinere broer de eerste in de J-serie met een vingerscanner. Hierdoor is de beveiliging zowel goed als handig geregeld. Zowel voor als achter is er een 13 megapixel camera te vinden. De telefoon wordt gelanceerd met Android 7.0 Nougat aan boord, en een Always On Display. Tevens is de nieuwste versie van de Samsung Experience interface aanwezig. Wil nog veel meer weten over het toestel? Check dan de volledige Galaxy J7 (2017) review.

Galaxy J7 (2017) abonnement

Als je een Galaxy J7 (2017) wilt kopen in combinatie met een abonnement, vind je hieronder de beste aanbiedingen. Bovendien kun je hier direct zoeken naar ‘BKR-vrije’ aanbiedingen (meer info). Selecteer daarvoor de optie ‘Geen BKR-registratie’.


Galaxy J7 (2017) BKR-vrij kopen

Sinds een aantal maanden geldt in Nederland dat het afbetalen van je telefoon met je abonnement als lening gezien wordt. Is de lening in totaal – dus wat je afbetaalt tijdens de looptijd – hoger dan € 250,- dan moet een inkomenstoets uitwijzen of je het krediet kunt afbetalen. Blijft de lening onder dat bedrag, dan is zo’n toets niet nodig, en wordt de lening niet bij het BKR geregistreerd.

Je kunt in de vergelijker hierboven direct zulke ‘BKR-vrije’ aanbiedingen vinden. Kies ‘Geen BKR-registratie’, en we tonen alleen Galaxy J7 (2017) deals waarbij het krediet onder de € 250,- blijft. Omdat het toestel los in het begin een adviesprijs heeft van € 339,- kan het zijn dat je iets moet bijbetalen bij het afsluiten. Dat bespaart je echter dus wel een hoop rompslomp.

Galaxy deal tips