Samsung Galaxy J7 (2016) abonnement vergelijken

Op deze pagina vind je ons uitgebreide overzicht met aanbiedingen voor de Galaxy J7 (2016) met abonnement. Door de vriendelijke prijs zijn deze (in bijna alle gevallen) ook nog eens vrij zijn van een BKR-toetsing. Voor jouw gemak bieden we nog een samenvatting van het toestel in een notendop.

De Galaxy J7 (2016) is Samsung’s betaalbare ‘phablet’ – grote telefoon, zogezegd. Met zijn 5,5 inch AMOLED scherm is het prettig films kijken, of games spelen, en dankzij de enorme accuduur doe je dit alles langer dan op de meeste andere smartphones.

De Galaxy J7 (2016) heeft een aluminium frame, maar door de kunststof achterkant kun je indien nodig zelf de batterij verwisselen. Prestaties en camera’s zijn zoals je van een toestel in deze vriendelijke prijsklasse mag verwachten: ruim voldoende, maar niet wereldschokkend (als is en blijft de flitser aan de voorkant, voor goed belichte selfies, opvallend). Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide Galaxy J7 (2016) review.

Galaxy J7 (2017) abonnement

De beste aanbiedingen voor de J7 (2016) met een (bijna altijd BKR-vrij) abonnement vergelijk je hier door provider, belminuten en/of databundel te kiezen:

BKR-toetsing en registratie

Sinds dit jaar wordt het afbetalen van een smartphone bij een abonnement wettelijk als krediet gezien. Dat betekent dat er, voordat je zo’n abonnement kunt afsluiten, getoetst moet worden of dit financieel wel verantwoord is. Echter, dit geldt alleen al het totale krediet hoger is dan € 250,-. Met andere woorden: als je in de looptijd meer dan dat bedrag afbetaalt.

Galaxy J7 (2016) BKR-vrij

De Galaxy J7 (2016) is een uiterst betaalbare telefoon. Bij de meeste abonnementen betaal je gedurende de looptijd minder dan € 250,- voor deze telefoon. Om van een dergelijke aanbieding gebruik te maken hoeft er dus geen BKR-toetsing gedaan te worden. Dit maakt, in bijna alle gevallen, de Galaxy J7 (2017) ‘BKR vrij’. Hierdoor is het bij uitstek een mooie, grote smartphone met zo min mogelijk gedoe.

Beste Galaxy J7 (2016) aanbiedingen per provider