Samsung Galaxy J7 (2016) abonnement vergelijken

Op deze pagina vind je ons uitgebreide overzicht met aanbiedingen voor de Galaxy J7 (2016) met abonnement, die door de vriendelijke prijs (in bijna alle gevallen) ook nog eens vrij zijn van een BKR-toetsing. Voor jouw gemak bieden we nog een samenvatting van het toestel in een notendop.

De Galaxy J7 (2016) is Samsung’s betaalbare ‘phablet’ – grote telefoon, zogezegd. Met zijn 5,5 inch AMOLED scherm is het prettig films kijken, of games spelen, en dankzij de enorme accuduur doe je dit alles langer dan op de meeste andere smartphones.

De Galaxy J7 (2016) heeft een aluminium frame, maar door de kunststof achterkant kun je indien nodig zelf de batterij verwisselen. Prestaties en camera’s zijn zoals je van een toestel in deze vriendelijke prijsklasse mag verwachten: ruim voldoende, maar niet wereldschokkend (als is en blijft de flitser aan de voorkant, voor goed belichte selfies, opvallend). Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide Galaxy J7 (2016) review.

De beste aanbiedingen voor de J7 (2016) met een (bijna altijd BKR-vrij) abonnement vergelijk je hier door provider, belminuten en/of databundel te kiezen:

Beste Galaxy J7 (2016) aanbiedingen per provider