Samsung Galaxy J3 (2016) abonnement vergelijken (BKR-vrij)

Als je de Samsung Galaxy J3 (2016) met een abonnement wilt kopen, kies je voor een praktisch toestel dat ‘BKR-vrij’ is. Wat dat betekent lees je onderaan deze pagina. Voor het gemak vatten we alle features van deze telefoon nog even beknopt voor je samen.

De Galaxy J3 (2016) is de goedkoopste telefoon met Samsung’s befaamde AMOLED scherm. De kunststof behuizing biedt een verwijderbare achterklep, en daardoor ook een verwisselbare accu. Deze accu zorgt, in combinatie met de bescheiden hardware, voor een prima batterijduur.

Bovendien heeft de J3 (2016) een aantal handige features aan boord, zoals een FM radio en een superzuinige energiebesparende stand. Je past het toestel geheel aan je smaak aan dankzij Samsung’s Theme store. Hierdoor kun je het uiterlijk van de interface veranderen, zodat je zelf kiest hoe alles eruit ziet. Veel meer over de telefoon lees je in onze Galaxy J3 (2016) review.

Galaxy J3 (2016) abonnement

Hier kun je snel een goede deal vinden voor de J3 (2016) in combinatie met een abonnement – kies provider, belminuten en/of databundel. Je koopt het toestel met abo altijd ‘BKR-vrij‘.


BKR-vrij: wat is dat?

Sinds enige tijd tellen smartphones die je op afbetaling bij een abonnement koopt als heuse lening, inclusief BKR-toetsing. Echter, dit geldt alleen als het totale kredietbedrag € 250,- is of hoger. Betaal je in je looptijd van je abonnement minder dan dat voor je telefoon, dan vervalt dit. Wil je het simpel houden, kun je dus het beste een smartphone zoeken die je ‘BKR-vrij’ toch bij een abonnement kunt krijgen.

Galaxy J3 (2016) zonder BKR-toetsing

De Galaxy J3 (2016) is Samsung’s meest betaalbare smarthone. Ook als je ‘m koopt in combinatie met een abonnement is het krediet bedrag laag. Je hoeft dus nooit een inkomenstoets te doen als je deze telefoon koopt, en ook van een BKR-registratie is nooit sprake. Dat bespaart je een hoop gedoe die je met veel duurdere smartphones wel hebt. Selecteer dus jouw beste deal in de bovenstaande vergelijker.

Beste Galaxy J3 (2016) deals per provider