Samsung Galaxy J3 (2017) abonnement vergelijken

Vanaf nu kun je de Galaxy J3 (2017) met abonnement kopen. Het toestel is leverbaar in Nederland, en tevens Samsung’s ‘instap-Galaxy’ met een vriendelijk prijskaartje. Daardoor is het bij uitstek een ‘BKR-vrij’ toestel, maar daarover hieronder meer.

De Galaxy J3 (2017) is de eerste ‘budget-Galaxy’ met een premium, volledig metalen design. De behuizing is erg hoogwaardig afgewerkt en ligt mede daardoor erg prettig in de hand. Standaard draait de telefoon op Android 7.0 Nougat, met de nieuwste versie van de Samsung Experience interface.

Dankzij de 2400 mAh accu, de energiezuinige Exynos 7570 processor en de 720p HD schermresolutie (TFT) verwachten we dat de Galaxy J3 (2017) een erg goede accuduur heeft. De 12 megapixel camera heeft een f/1.9 lensopening, zodat je ook bij minder licht tot aardige foto’s kunt maken. Er is 16GB opslagcapaciteit in het toestel aanwezig, maar je kunt deze ook nog uitbreiden met een micro-SD kaartje.

Galaxy J3 (2017) abonnement

Hieronder vergelijk je de beste aanbiedingen voor de Galaxy J3 (2017) met abonnement. Door de milde vraagprijs, zijn alle deals ‘BKR-vrij’ (meer info). Je bespaart dus niet alleen geld, maar ook rompslomp. Let op: er is zowel een single-SIM versie, als een dual-SIM variant.

Galaxy J3 (2017) BKR-vrij

Sinds kort geldt het kopen van een smartphone die je via je abonnement afbetaald als een krediet. Niet alleen dient een provider te checken of je dit krediet – de lening – wel kunt afbetalen, maar hij wordt ook geregistreerd bij het BKR. Echter, dit geldt alleen als het totale krediet – het bedrag dat je voor je toestel zelf afbetaalt – hoger is dan € 250,-.

De Galaxy J3 (2017) heeft bij lancering een adviesprijs van € 219,-. Dus zelfs als je deze bij je abonnement koopt, is je totale krediet nooit meer dan € 250,-. Daarmee is het een aantrekkelijk, ‘BKR-vrij’ toestel, omdat je ‘m koopt zonder inkomenstoets of BKR-registratie. De beste deals vind je in het overzicht hierboven. Je hoeft daarbij dus niet eens apart de optie ‘Geen BKR-registratie’ te kiezen.

Galaxy deal tips