Samsung Galaxy A5 (2017) abonnement vergelijken

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht met alle aanbiedingen voor een Galaxy A5 (2017) in combinatie met een abonnement. Voor het gemak zetten we eerst nog even de belangrijkste eigenschappen van het toestel voor je op een rijtje.

De Galaxy A5 (2017) is een toestel met een premium behuizing van glas en aluminium, die bestand is tegen water (IP68 certificatie) en stof. De accuduur is ronduit indrukwekkend, evenals de flinke 16 megapixel camerasensor aan de voorkant van de telefoon. De Home knop herbergt de vingerscanner, die voor een betrouwbare beveiliging zorgt.

De geheel vernieuwde interface van Samsung zelf is overzichtelijk en rijk aan handige features, en dankzij de Theme store geheel aan je eigen smaak aan te passen. Het ontbreken van een notificatie-LED wordt weliswaar gecompenseerd door het Always On Display, maar is toch jammer.

In het onderstaande overzicht vind je snel de beste Galaxy A5 (2017) aanbieding met abonnement, door jouw favoriete provider, gewenste aantal belminuten of databundel te kiezen:

Beste Galaxy A5 (2017) deals per provider