Samsung Galaxy A5 (2017) abonnement vergelijken

Jij wilt het liefst een Galaxy A5 (2017) bij je abonnement? Hieronder vind je snel wat je zoek. Eerst zetten we nog even de belangrijkste eigenschappen van het toestel voor je op een rijtje.

De Galaxy A5 (2017) is een toestel met een premium behuizing van glas en aluminium, die bestand is tegen water (IP68 certificatie) en stof. De accuduur is ronduit indrukwekkend, evenals de flinke 16 megapixel camerasensor aan de voorkant van de telefoon. De Home knop herbergt de vingerscanner, die voor een betrouwbare beveiliging zorgt.

De geheel vernieuwde interface van Samsung zelf is overzichtelijk en rijk aan handige features. Dankzij de Theme store kun je deze geheel aan je eigen smaak aan te passen. Het ontbreken van een notificatie-LED wordt weliswaar gecompenseerd door het Always On Display, maar is toch jammer.

Galaxy A5 (2017) abonnement

In het onderstaande overzicht vind je snel de beste Galaxy A5 (2017) aanbieding met abonnement, door jouw favoriete provider, gewenste aantal belminuten of databundel te kiezen. Let op: je kunt nu direct ‘BKR-vrije’ aanbiedingen vinden (meer info).

Kooptips Galaxy A5 (2017) met abonnement

Als je de Galaxy A5 (2017) wilt kopen in combinatie met het afsluiten van een nieuwe, of verlengd, abonnnement, is het een goed idee je af te vragen wat je wilt. Bij veel aanbiedingen is de lening die je aangaat om je telefoon af te betalen hoger dan € 250,- waardoor een BKR-toets tot de aanvraagprocedure behoort.

Galaxy A5 (2017) BKR-vrij

Wil je dat niet? Koop dan je Galaxy A5 (2017) met abo zonder deze BKR-toetsing. Kies in onze bovenstaande vergelijker dan direct voor het tonen van ‘BKR-vrije’ aanbiedingen, met de speciale optie. Daarmee zoek je een aanbieding waarbij je per maand maximaal ongeveer  € 10,- voor je toestel betaalt. Bij een looptijd van 24 maanden blijf je dan onder het leenbedrag van € 250,-. Mogelijk moet je in het begin dan wat meer direct betalen, maar daarmee bespaar je jezelf wel een eventuele BKR-toets.

Weet je wat je wilt, en heb je verder ook al een idee bij welke provider je het abonnement voor je Galaxy A5 (2017) wilt? Zoek dan eenvoudig hierboven de deal die het beste bij jou en jouw behoeftes aansluit.

Beste Galaxy A5 (2017) deals per provider