Samsung Galaxy A3 (2017) abonnement vergelijken

Wil jij een Galaxy A3 (2017) abonnement afsluiten? Dan kun je op deze pagina alle aanbiedingen direct en overzichtelijk vergelijken. Door de nette prijs van de telefoon zelf zijn deze bijna altijd vrij van een BKR-toetsing. Maar eerst zetten we de tofste eigenschappen van dit toestel nog even op een rij.

De Galaxy A3 (2017) is misschien wel de Galaxy met de beste prijs-kwaliteit-verhouding dit jaar. Het toestel is met zijn 4,7 inch scherm vrij compact. De premium behuizing van glas en metaal is dankzij de IP68 certificatie goed bestand tegen water, en geheel stofdicht. Verder werkt de beveiliging snel en soepel dankzij de vingerscanner in de Home knop.

De zuinige processor en het energiebesparende 720p HD AMOLED scherm zorgen ervoor dat de Galaxy A3 (2017) een uitstekende accuduur heeft. Daarnaast vallen vooral de geheel vernieuwde software en interface van Samsung op – inclusief Theme storeVeilige map en Always On Display. Alleen aan de kwaliteit van de 13 megapixel camera merk je dat het toestel zich in een vriendelijke prijsklasse bevindt.

Galaxy A3 (2017) abonnement

De beste deals voor een Galaxy A3 (2017) mét een abonnement (en meestal zonder BKR-toetsing) vind je snel en eenvoudig in het onderstaande overzicht. Let op: je kunt nu direct alle ‘BKR-vrije’ deals zoeken met de speciale optie (meer info):


Galaxy A3 (2017) kopen: tips

Een goede reden om de Galaxy A3 (2017) direct met abonnement te kopen, is het feit dat er al heel wat aanbiedingen zijn waarbij geen BKR-toets nodig is. Als je een toestel bij een abonnement koopt, zonder deze direct geheel te betalen, dan koop je deze op afbetaling. Dit maakt een inkomenstoets noodzakelijk, behalve als het geleende bedrag gering is – lees: € 250,- of lager.

Galaxy A3 (2017) BKR-vrij

Praktisch betekent dit, dat smartphones die € 250,- of minder kosten ‘BKR-vrij’ gekocht kunnen worden in combinatie met een abonnement. Omdat de Galaxy A3 (2017) bij heel wat winkels vriendelijk geprijsd is, kun je ‘m vaak ook ‘BKR-vrij’ kopen. In de bovenstaande vergelijker kun je met de speciale optie direct zulke aanbiedingen vinden.

Een Galaxy A3 (2017) met abonnement is ‘BKR-vrij’ als je voor het toestel ongeveer € 10,- per maand betaalt, bij een 2-jarig abonnement. Of minder, natuurlijk. Daarom is de A3 (2017) juist zo’n interessante smartphone. Je krijgt veel high end features, zonder het gedoe van een duurder topmodel.

Beste Galaxy A3 (2017) deals per provider

Praat mee