Samsung Galaxy A3 (2016) abonnement vergelijken (BKR-vrij)

Ga jij jouw toekomstige Samsung Galaxy A3 (2016) met abonnement kopen? Tip: deze zijn allemaal af te sluiten zonder BKR-toets. We zetten eerst beknopt op een rijtje wat de belangrijkste features van het toestel zijn.

De Galaxy A3 (2016) is een betaalbare Galaxy, met een premium design van glas en aluminium. Door het mooie 4,7 inch Super AMOLED scherm is het toestel compact. Daarom is hij aantrekkelijk voor iedereen die geen grote telefoon zoekt.

De A3 (2016) heeft een batterij die goed is voor een solide accuduur. De camera is vooral geschikt voor het maken van foto’s om te delen via Whatsapp, Facebook, etc. Ook heeft de telefoon een FM radio, en de software biedt toegang tot Samsung’s Theme store. Daardoor kun je het uiterlijk van de interface altijd aan je eigen smaak aanpassen. Lees meer in onze uitgebreide Galaxy A3 (2016) review.

Galaxy A3 (2016) abonnement

Kies hieronder het gewenste aantal belminuten, de omvang van je databundel en/of je favoriete provider. Waarom je dit toestel bijna altijd ‘BKR-vrij’ koopt lees je hieronder.

BKR-registratie

Sinds kort ziet de Nederlandse wetgever het afbetalen van je smartphone met een abonnement als lening. Zolang het af te betalen bedrag echter € 250,- of minder is, dan is registratie van het krediet niet nodig. Als je geen groot bedrag wilt bij betalen, val je met een high-end smartphone altijd onder de nieuwe wetgeving.

Galaxy A3 (2016) BKR-vrij

Omdat de Galaxy A3 (2016) niet duur is, kun je bijna altijd bij een abonnement kopen zonder dat het kredietbedrag boven de € 250,- komt. Dit geldt met name als je een 2-jarig abonnement afsluit, waarbij je dan minder dan € 10,- per maand betaalt voor de telefoon. Bijna alle hierboven getoonde aanbiedingen voldoen aan deze voorwaarde. Voor de zekerheid kun je nog de optie ‘Geen BKR-registratie’ kiezen – dan zie je alleen ‘BKR-vrije’ aanbiedingen.

Al met al is de A3 (2016) een van de mooiere toestellen met een premium uitstraling die je zonder BKR-toetsing bij een abonnement kunt kopen.

Beste Galaxy A3 (2016) aanbiedingen per provider