Zie hier, prijzen en specs van de Samsung Galaxy C10

We weten al een tijdje dat Samsung bezig is met twee gloednieuwe smartphones, namelijk de Galaxy C10 en C10 Plus maar tot op de dag van vandaag moesten we nog gissen naar zowel de prijzen als specs van beide toestellen.

GSMarena wist een paar weken na de eerste geruchten wel met CAD renders te komen die hoogstwaarschijnlijk goed overeenkomen met het uiteindelijke ontwerp van de C10. (check de foto's hieronder).

Via Sammobile hebben we nu dan toch eindelijk inzichten gekregen in de specs en mogelijke prijzen van beide nieuwe toestellen.

De C10 krijgt een Snapdragon 660 chipset met maar liefst 6GB, een 6-inch (1080p) Super AMOLED display, een 4,000 mAh accu en consumenten krijgen de keuze tussen een 64 GB en 128 GB variant.

Daarnaast wordt er ook gespeculeerd over de mogelijkheid dat Samsung nog zou kunnen kiezen om haar eigen Exynos 7872 processor in het toestel te stoppen mochten er niet genoeg Snapdragon chips klaarliggen voor de productie.

Tevens zouden de C10 en C10 Plus ook de eerste toestellen na de S8 en S8 Plus kunnen zijn met een speciale Bixby knop aan de zijkant.

Wat betreft de prijs mogen we een prijskaartje verwachten van (omgerekend) 515,- Amerikaanse Dollars. Dit zou dan gaan om de 64GB variant van het toestel.

Wanneer de Galaxy C10 nou officieel het daglicht te zien krijgt is nog niet bekend, tevens weten we ook nog niet precies in welke markten de C10 te koop zal zijn maar zodra daar meer informatie over beschikbaar is lees je het natuurlijk als eerste hier!

(bron)

Gerelateerde artikelen