Verzin een test, en win o.a. de Samsung Galaxy S4 Active

De Samsung Galaxy S4 Active is het avontuurlijke broertje van de succesvolle Galaxy S4. En nu kunnen we Samsung wel op haar woord geloven dat het toestel o.a. tegen een flinke plens water kan, maar nog veel leuker is het om de proef op de som te nemen. Zodoende kun je bij Typhone meedoen aan een leuke actie: verzin een goeie, originele en/of grappige test en maak kans op een gratis S4 Active.

De ‘strijd' worden gestreden in vijf rondes, waarbij de vijf rondewinnaars uiteindelijk kans maken op die gratis Galaxy S4 Active. Daarnaast zijn er ook nog een Galaxy S3 Mini, een Galaxy Ace 2 en twee accessoirepakketten te verdelen.

Dus: hoe zou jij de S4 Active getest willen zien? Om deel te nemen moet je de actiepagina liken op Facebook (HIER), waarna je jouw idee uit de doeken kunt doen en insturen.

Overigens hoeft water niet het enige 'testthema' te zijn – ook stof en modder behoren tot de substanties waartegen de S4 Active bestand is. Dus kom maar op met die modderworstelende, met water overgoten en in stuifzand gedrenkte, telefonerende deelnemers!

Alle informatie over de actie vind je HIER!

Lees de reacties (7)

  • De test.
    Kun je je hamster filmen als hij in een onderwater bol zit, en dat de bol dan wordt opgewekt door het rennen van de hamster en kun je je kat mooier fotograferen dan de samsung galaxy s3 als die in de bank zit en heel ergens anders weer uit komt

  • Een watergevecht doen met de telefoon in de broekzak, lijkt bijvoorbeeld op een zware regenbui. Weten we meteen of die daar tegen kan :)

    • de helft vd zin ontbrak nu de goede;

      "gooi hem in de wc, haal hem er weer uit en luister dan of je de zee hoort..........." ;)

  • Ga er mee zwemmen en maak onderwater fotos
    Of ga er mee in bad of douchen en luister muziek in bad on de er water

Gerelateerde artikelen