Kleine update unbranded Samsung Galaxy S3

Vanaf vandaag is er in Nederland een nieuwe firmwareupdate beschikbaar voor de unbranded, 4G-loze Samsung Galaxy S3 – voor de GT-I9300, dus.

Om nu spontaan sneller kloppende harten alvast maar uit de droom te helpen: nee, deze update brengt géén Android 4.4 KitKat met zich mee. Wél brengt deze update – met firmwareversie XXUGNA5 – een aantal klein bugfixes met zich mee, die de stabiliteit van het systeem verbeteren.

Uiterlijke veranderingen en/of vernieuwingen hebben wij hier in ieder geval nog niet op onze redactionele Galaxy S3 kunnen ontdekken.

De update is beschikbaar via de Galaxy S3 zelf, hoewel het grote aantal gebruikers ervoor zorgt dat velen de melding krijgen dat het maximum aantal automatische updates is overschreden. Je kunt dan wachten tot de update alsnog arriveert, óf je voert ‘m uit met Samsung's Kies software op je PC.

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd? Zoja, wat merk jij ervan?

Lees de reacties (76)

  • Hjj zuipt mn batterij leeg sinds de update gisteravond. Er is niet tegenaan te laden
    erg vervelend

    • Had ik ook last van tel overnieuw geïnstalleerd en ook heel wat apps uitgezet en nu over

  • Google drive is toegevoegd.
    Heb voor de rest niet echt veel verschil gemerkt.
    Echter qua snelheid lijkt hij toch ietsjes beter..

  • Updaten via Kies lukt niet, blijft steeds opnieuw steken nadat er 100% gedownload is en Kies blokkeert dan en er gebeurt niets. Wat is dat Kies toch een afschuwelijk slecht programma. En het hele geheimzinnige gedoe van Samsung of de Galaxy S3 GT19300 nu wel of niet kitkat update krijgt. Ik begin steeds meer ergernis te ontwikkelen tav Samsung. Volgende keer kies ik echt een ander merk dat klantvriendelijker communiceert!

1 2 3 11
Gerelateerde artikelen