Kleine update voor de Samsung Galaxy S4 Mini (geen Android 4.3)

In afwachting van de ‘grote update' naar Android 4.3, krijgt de Nederlandse unbranded Samsung Galaxy S4 Mini vanaf vandaag een bescheiden update. De Android versie blijft bij nummertje 4.2.2, en veranderingen in deze update zijn beperkt.

De update voor de Galaxy S4 Mini – de unbranded toestelversie, dus een toestel die niet direct bij een provider is aangeschaft – heeft versienummer XXUBML4, en was een tijdje geleden al uitgerold in Duitsland. De update is net geen 70 MB groot, en kan het beste worden geïnstalleerd via het toestel zelf middels WiFi verbinding. Ook in Samsung's Kies software staat de update paraat.

Volgens eerdere berichten van Duitse gebruikers brengt de update o.a. – in Samsung's woorden – verbeterde stabiliteit. In de praktijk zou de batterijduur verbeterd moeten zijn na het installeren van de nieuwe software. Verder is het na het uitschakelen van de vliegtuigmodus niet meer nodig opnieuw de PIN code voor de sim kaart in te voeren, en kan ook de Galaxy S4 Mini eindelijk samen met de Galaxy Gear smartwatch worden gebruikt.

Heb jij de update van vandaag al op jouw Galaxy S4 Mini geïnstalleerd? Wat zijn jouw ervaringen, en heb je nog meer of andere veranderingen kunnen ontdekken?

Lees de reacties (11)

  • Hier vandaag binnengekomen, vreemd we hebben het toestel via t mobile aangekocht met abonnement maar blijkbaar is hij toch unbranded. Het is dat jullie schrijven wat er verbeterd is we hadden het zelf nog niet ontdekt.

  • Heb ook vandaag de update ontvangen en geinstalleerd. Vanmiddag toevallig gezien dat 4G
    Nu wel werkt. Voorheen heb ik altijd de "network signal info" app moeten gebruiken om 4g te activeren om dat ik 4G niet standaard kon aanzetten in de instellingen menu. Na deze update nu dus wel. Ben er blij!!!!

  • Hallo, ik heb de update op mijn S4 mini nog altijd niet binnen. Balen want ik wil graag de smartwatch aanschaffen. Ik heb echter ook gelezen dat de smartwatch (in tegenstelling tot wat door samsung wordt verkondigd) wel degelijk compatible is met android 4.2.2. zonder de laatste versie update XXUBML4. Iemand ervaring, ideeën, tips? Overigens is mijn toestel unbranded.

  • Vandaag de update binnen,hoopte op 4.3 ,maar niet dus. De app van ebay en groupon meteen verwijderd,wat heb je aan apps die je niet gebruikt?Verder merk ik er niet veel van,ik heb gelezen dat de batterij het nog langer uithoudt,maar dat heb ik nog niet kunnen testen...

  • Ik heb een week geleden de update binnen gehaald op mijn s4mini en de batterij houdt het inderdaad langer vol.

1 2
Gerelateerde artikelen