Update naar Android 4.1.2 voor de Samsung Galaxy S2 is begonnen! (in Spanje)

Het is zover! Samsung is begonnen met het uitrollen van de officiële update voor de Galaxy S2 naar Android 4.1.2 Jellybean. Het eerste land dat aan de beurt is, is Spanje.

Inmiddels is er veel geschreven over de update, maar nu komt er dan toch eindelijk een eind aan het afwachten. Tenminste, begin er een einde aan te komen. Wanneer de update in ons land zal worden aangeboden is – uiteraard – nog niet bekend. Maar de kop is eraf!

De zogenaamde ‘build date' van de firmware versie van de update is 14 januari. We achten de kans dan ook groot dat met deze update een aantal bestaande bugs (de ‘Exynos kernel bug‘ en de ‘dialer hack‘ gerepareerd zijn). Daarnaast brengt de update grote delen van Samsung's Nature UX interface – bekend van Galaxy S3 en Note 2 – naar de Galaxy S2.


(via)

 

Lees de reacties (139)

  • Zal tijd worden.
    Ik heb Jellybean al eens dmv van een gerootte telefoon geprobeerd en moet zeggen dat het een verbetering is. Nog een paar weken schat ik en dan kunnen we over een "nieuwe" telefoon beschikken. Vooral Google NOW is erg handig.

  • Zit er aan te denken om deze versie te flashen via Odin, alleen weet ik nog niet goed hoe.
    Want als ik eerdere verhalen moet geloven haalt hij 1 GB van de opslag af en voegt dit bij de ROM. Dus is flashen met Odin dan wel mogelijk? Ik denk dat ik eerst even een handleiding afwacht :P

  • ik heb hem ook geflashed en werkt prima alleen wat ik verwacht had is het met de t9 toetsenbord niet opgelost geraakt maar de grote bugs zijn weg en dat is het voornaamste,

    dan pak ik wel andere toetsenborden die het vervangen :D

1 2 3 18
Gerelateerde artikelen