Unbranded Samsung Galaxy S4 Mini Black Edition krijgt kleine firmware update

Nadat de ‘gewone' Samsung Galaxy S4 Mini eind vorig jaar al een stabiliteitsupdate kreeg, volgt nu de Black Edition van het toestel met dezelfde update.

Zodoende arriveert vanaf vandaag dus de firmware met versienummer XXUCNK4 op de extra zwarte variant van de Galaxy S4 Mini, die níet bij een provider is gekocht – een unbranded toestel dus. Het Android besturingssysteem blijft bij versie 4.4.2. De update is in feite niks meer – of minder – dan een stabiliteitsupdate. Je zult dus geen vernieuwingen of veranderingen tegenkomen na installatie.

Je kunt de update via het toestel zelf installeren, en op korte termijn ook met Samsung Kies op de PC.

Of en wanneer de Galaxy S4 Mini – black of niet – de update krijgt naar Android 5.0 Lollipop is op dit moment nog niet bekend.

(via)

Lees de reacties (7)

  • Vandaag een melding van een software-update gekregen op mijn samsung s4 mini black edition (versie 3.19.140431) maar deze ziet er zeer verdacht uit en ik kan er haast niets over vinden op het internet. Ik vertrouw en wil deze update(nog niet geinstalleerd) niet maar het update-icoontje krijg ik maar niet van mijn meldingsvenster.. Ik kan ook niet gedwongen stoppen of enige gegevens wissen.

    Heeft iemand hier meer info oer aub?

    • Ik denk dat het handig is om hem te updaten ik heb een s4 mini die die update ook moest krijgen maar ik adviseer het je om te doen want het is handig dat ie stabiel blijft werken en niet opeens er uit ligt

      • De meeste mensen hebben na deze 'update' alleen nog problemen met hun s4 mini.

        Volgens mij is hij fake. Een echte update zou gekend zijn en er zou vanalles over te vinden zijn op internet maar niet van deze.Ik krijg hem allesinds niet meer weg en vrees dat ik mijn toestel zal resetten naar fabrieksinstellingen... Iemand nog andere voorstellen?

        • Inmiddels een maand verder, hoe is het afgelopen?
          Ik krijg nl dezelfde melding en weet niet wat ik moet doen.

          • is de update al uit voor de samsung galaxy s 4 mini (de normale). en is het verstandig om te doen wan tik vind hem der echt prachtig uitzien?

  • Ik heb deze update geinstalleerd, en heb nu geen internet meer, en ik als ik ga bellen geeft ie aan da tik niet aangemeld ben bij netwerk, mij provider is Tele 2, wat nu?

    • Tele2 is onderdeel van T mobile. Als je dat netwerk aanklikt zal het misschien wel gaan.
      Ik krijg sinds vandaag dezelfde melding en vertrouw het ook niet helemaal. Ben ook bij Tele2. Hoe is het verder verlopen?

Gerelateerde artikelen