Unbranded Samsung Galaxy Note 3 krijgt update met bugfixes en meer

Vanaf vandaag is er een kleine nieuwe update beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy Note 3.

En nee, deze update brengt nog geen Android 4.4.4, laat staan Android 5.0 naar de Galaxy Note 3. De Android teller blijft nog even staan op 4.4.2.

Het is een bescheiden update van 77 MB, met aan boord een aantal bugfixes, en verbeterde stabiliteit en prestaties, aldus Samsung's eigen omschrijving. Ook zijn er nieuwe en/of verbeterde features aan boord. Waar dit precies om gaat hebben we nog niet kunnen ontdekken.

De update, met firmwareversie XXUGNH1, is te installeren via jouw Note 3 en op korte termijn ook via Samsung's Kies programma op de PC.

Heb jij deze update al geinstalleerd? Merk jij iets van gefixte bugs, een stabieler systeem, betere prestaties, of nieuwe en/of verbeterde features?

Update: na een dagje gebruik lijkt onze redactionele Note 3 inderdaad wat vloeiender – de prestatieverbeteringen, zeg maar. Bugs of problemen met stabiliteit hadden we niet, dus dat kunnen we ook niet controleren.

Lees de reacties (9)

  • sinds de update gaat batterij als een malle.... voorheen op 2/3 v/d dag pas op 50% nu al ver voor de middag al op 50%...

    verders merk ik niets anders.... alleen iconen van google music en store waren anders

  • Heb de update er nu 15 min. opstaan. Gisteren net een nieuwe cover gekocht met s view en deze lijkt het nu niet meer te doen. Geen s view meer zichtbaar :(
    Verder nog iets gemerkt.

    • Is het wel de originele S-vieuwcover? Die heb ik nu een aantal maanden En tot nu nog nooit problemen gehad, ook nu niet.

  • Vandaag update geïnstalleerd. Apparaat krijgt geen dataverbinding meer met wifi, alleen nog via mobiele datanetwerk. Hij logt wel aan op wifi, maar data lijkt niet door te komen. Andere apparaten (laptop, tablet S4mini) doen het allemaal wel probleemloos

  • Telefoon reageert iets sneller, paar modified icoontjes. Geen battery drain, wifi issues of wat dan ook zover.

  • Update vandaag, 28/10, uitgevoerd. Zie nog geen snelle leegloop van de batterij, wifi werkt gewoon. Het lijkt wel of alles nét iets sneller reageert maar dat kan illusie zijn :) na de installatie bleef een scherm van Kies vragen om de telefoon te herstarten en opnieuw te verbinden en was pas na een herstart verdwenen.

1 2
Gerelateerde artikelen