‘Uitrol Android 4.0 voor Galaxy S2 start 1 maart’

Volgens de Russische insider Eldar Murtazin gaat Samsung op 1 maart beginnen met het uitrollen van de langverwachte update van de Galaxy S2 naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dit komt overeen met eerdere geruchten, en hierdoor zou Samsung inderdaad de beloofde deadline – eerste kwartaal van 2012 – gaan halen. De update zal zowel via Kies als via het OTA (Over The Air) update proces worden aangeboden. Met name dit laatste is een erg goede zaak, gezien de rompslomp waar menigeen met Kies mee te maken krijgt.

Wanneer de update dan precies in ons land arriveert is nog niet duidelijk – Samsung rolt haar updates altijd geleidelijk uit. Maar in ieder geval lijkt het erop dat de we eindelijke de ‘beta fase' van Android 4.0 op de Galaxy S2 achter ons kunnen laten, en dat het echte werk over een paar weken kan beginnen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

(met dank aan @eldarmurtazin en Khan)

Lees de reacties (18)

  • Heel goed nieuws dit! Persoonlijk hoop ik dat Samsung haar eindgebruikers de keus maat om android zonder of met Touchwiz te draaien.

  • @Dandyroi

    Zoek op de market naar launcherpro. Of GOSms launcher. Je hoeft inderdaad geen touchwiz te gebruiken. Je hoeft ook geen gekke dingen met je telefoon te doen. Het is gewoon een app. En touchwiz blijft ook gewoon op je mobiel. Als je op je homebutten klikt. Krijg je de keuze: TouchWiz of andere launcher.

1 2 3
Gerelateerde artikelen