Twee dingen die we graag verbeterd zien!

Dit weekend meldden wij al dat Samsung de eerste twee updates klaar had staan voor de Galaxy S2. Maar er zijn nog wat kleinigheden waarvan we denken dat een software update ze zonder problemen zou kunnen aanpakken. Dus hier ons ‘verlanglijstje' voor eventuele volgende updates:

Als eerste moet het mogelijk zijn de S2 iets sneller te laten ontwaken vanuit slaapstand – misschien dat helpt om de kloksnelheid in slaapstand niet zo laag te laten zakken – misschien ook niet.

Als de camera geactiveerd wordt, stopt de muziek – letterlijk. Maar wij horen liever muziek dan een mp3 file met een namaaksluiter. Of maak dit in ieder geval door de gebruiker zelf instelbaar.

Dit zijn natuurlijk maar kleine probleempjes, maar ze moeten ook simpel op te lossen zijn. Ongetwijfeld zijn er veel meer van dit soort ergernisjes – wie ze heeft, mag ze graag hier melden!

Lees de reacties (30)

  • Mijn ergernis bestaat er in dat mijn gsm-nummers van mijn contactpersonen die op mijn SIM staan niet gevonden kunnen worden door de S2 :s Iemand die weet of dit weldegelijk mogelijk is? Want ik heb geen zin om elke contactpersoon één per één in te geven, het zijn er ongeveer 200 :s

  • Mijn probleem is dat als ik een spel speeld mijn telefoon een beetje warm word maar wanneer dat zo is gaat het spell opnieuw starten..... of het crashed / pocketlegends , Demonhunter...ik zelf dacht dat ze geupdate moesten worden om het goed te laten werken op de galaxy s2.... en eerlijk gezegt de HTC Desire HD geeft nog beter prestaties.... en dan nog iets......wanneer je een muziek bestand afspeeld kon je normaal gesproken 2 mogelijke standen kiezien op de speaker van je telefoon... 1 = 5:1db geloog ik en de 2de < die ik niet zie = SRS < deze was op de htc wel mogelijk en ik geloof ook dat het op de eerste Galaxy s ook mogelijk was..... updaten graag XD

  • Ik heb de S2 nu 2 dagen, super toestel, alleen mijn accu... ik lees overal van die zware testen... gisterochtend 2 uurtjes gesurfed op de accu... die was 100%, wat filmpjes gekeken ed... accu leeg... dat is geen 1,5 dag zoals in de testen te zien is helaas... is dit normaal of moe k mn accu laten controleren?

  • @ andy,
    ga naar contacten druk op opties (linksonder) en ga naar instellingen. dan kan je contacten importeren vanaf sim.

  • Ik heb hetzelfde probleem met de accu, ik moet 2x per dag opladen, hier zou wel een oplossing voor mogen komen....

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen