Samsung’s officiële Galaxy Note introductie filmpje

Lees de reacties (10)

  • Ik hoop dat hier geen rechtzaak over komt in nederland!

    Ik wil hem echt heel graag ik krijg hem waarschijnlijk ook van mijn vader

    • Gewoon halen. Mijn werkgever heeft deze kado gedaan en mijn vrouw is zeker gelukkig.... En ikke met mijn iphone4 toch wel een beetje jalours... Want dit toestel is wel beter als de iPhone!

  • Dit zou voor mij echt ideaal zijn. Heb nu de Galaxy Tab 7 inch. Deze is als telefoon veel te groot en wil toch ook wel af van dat irritante oortje altijd... Die tijd hebben we ook wel gehad. Past dan wel precies in me binnenzak van me jas, maar die draag ik amper, bovendien loop je dan wel wat scheef want het gewicht van de Tab is toch nog wel behoorlijk. Qua tablet functies is de 7 inch prima maar zou in mijn ogen een 5.3 inch net zo makkelijk werken. Als je uitsluitend een tablet wil ga je wel voor 10 inch.

  • Is de Note te upgraden naar Ice Cream Sandwich? ICS zou de brug slaan tussen 2.3 (telefoons) en 3.1 (tablets). Aangezien dat precies is wat de Note speciaal maakt, zou je dat zeker verwachten. Beter nog, ICS zal in november uitkomen. Waarom niet de Note direct er mee uitrusten?

  • zou raar zijn als hier een rechtzaak van komt.

    Hij past nog wel in de broekzak.

    update naar I.C.S. zou mooi zijn, we moeten echter in gedachten houden dat de note nu geoptimaliseerd is voor de huidige android BS. Als Samsung besluit te updaten, dan wil ik dat samsung eerst ICS optimaliseert voor het toestel. De handschriftherkenning kan erg bagger worden als dat niet gebeurt, en dan is naar mijn idee de lol van de de Galaxy Note er af.

1 2
Gerelateerde artikelen