Samsung start Android 4.1 update voor eerste Galaxy Note

Ennn… daar gaat ‘ie dan: de Android 4.1 Jellybean update voor de eerste Samsung Galaxy Note is onderweg. De langverwachte update brengt een flinke hoeveelheid nieuwe features en mogelijkheden naar de eerste Galaxy Note. Vanaf vandaag is de update te installeren in Hongkong, Taiwan en Duitsland – de rest van de wereld volgt de komende tijd.

Android 4.1 Jellybean voor de eerste Galaxy Note brengt een flink snellere interface naar het toestel, dankzij Google's ‘Project Butter‘. Daarnaast zijn handige nieuwe features als Multiwindow (multiview) en Page Buddy van de partij, evenals een nieuwe interface-modus (‘normaal' en ‘easy'), Smart Rotation, Google Now, en meer!

Samsung rolt haar updates wereldwijd gefaseerd uit. Wanneer de update in Nederland kan worden geïnstalleerd is nog niet bekend, maar één ding is duidelijk: de ‘uitrol' ís begonnen!

(via Sammobile)

Lees de reacties (28)

  • Is iemand (al) bekend met installatie-instructies? Ervan uitgaand dat "KIES" wellicht een backup maakt, is dat natuurlijk nooit een volledige inhoudsbackup (lees: ALLE programma's) van het toestel, laat staan dat deze in zijn geheel kan worden teruggeplaatst.

    Uiteraard sta ik open voor voor tips, ideeën, of tips voor het perfecte backup en re-install programma waar jullie goede ervaringen mee hebben.

    B.v.d.

    Groeten,

    Rob ;-)

  • Luister maar niet naar al dat gelul over updates van zogenaamd goed ingelichte media. Wie op Samsung wacht wacht het langst. dat is bij Apple toch wel wat beter geregeld. Ik heb 4.1 al ruim een maand op mijn note, maar wel via een apart circuit in Duitsland, en gewoon in het nederlands. Het is gewoon onwil en een slechte organisatie van Samsung, en dat terwijl 4.1 z'on goede update is

  • ik heb via de chat van samsung mobile mogen vernemen dat het nog niet in nl komt ze doen vaag maar komt er op neer dat voor het in nl is moet het 3 maal na gekeken worden 1 samsung nl 2. provider. 3 releas dus al met al een lang traject wat ik belachelijk vin en daarom vandaag mijn note ga rooten en jellybean instaleren...want dit word pas in maart voor het hier is ben ik bang, had liever gehad dat er wat meer openheid was daar.. ze zijn al ver over de beloofde tijd ! en nog geen duidelijkheid echt een dikke onvoldoende van samsung!

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen