Samsung rolt update uit voor eerste Galaxy Note: nog geen Android 4.1

Hoewel Samsung vorige week nog liet weten dat de Galaxy Note – de eerste – binnenkort een update naar Android versie 4.1 Jellybean gaat krijgen, duikt er in een aantal landen nog een andere firmware update op.

Deze update is gebaseerd op Android 4.0.4, en brengt een aantal, laten we zeggen, verrassende vernieuwingen. De update is ruim 196 MB groot, en brengt een aantal elementen van Samsung's Nature UX – de nieuwe versie van TouchWiz – naar de eerste Note. Zo zien we een nieuwe gallerij app, Popup Play, en een aangepast bureaublad.


De interface van de Note vertoont na de update meer gelijkenissen met de interface van de Galaxy S3 en de Note 2, en geeft zo waarschijnlijk alvast een voorproefje van wat de ‘grote' Android 4.1 update zal brengen.

Wijzelf hebben deze update in Nederland nog niet gesignaleerd – maar als we het fout hebben horen we het graag!

(via AllAboutSamsung, XDA)

Lees de reacties (14)

  • Dat is die Duitse update van volgens mij alweer een maand oud of misschien wel langer. Ik heb niet het idee dat ze deze update nog verder gaan uitrollen nu ze hebben aangegeven Jelly Bean uit te zullen rollen.

  • Ik was vandaag in Belgie en daar kreeg ik de update vanochtend. Op eerste gezicht inderdaad een aantal interface tweaks. Irritant is wel dat mijn hele homepage setup WEER terug naar af is. Wat heeft het voor zin om aanpasbare homepages te hebben als de aanpassingen steeds weer worden weggegooid?

    • Kernel Version
      3.0.15-1068447
      se.infra@SEP-86 #3
      SMP PREEMPT Tue Aug 28 16:14.38 KST 2012

      Build Number
      IMM76D.XXLRQ

  • Gisteren ochtend had ik de update melding naar 4.0.4 ziet er stukken beter uit ook de galerij ziet er beter uit groot pluspunt is dat chaton toegevoegd is en de videospeler aangepast is nu hopen dat de 4.1 er snel aankomt

1 2 3
Gerelateerde artikelen